Uhapšeni zbog vožnje pod dejstvom opijata

Pripadnici saobraćajne policije u Čačku,u okviru međunarodne akcije pojačane kontrole saobraćaja usmerene na otkrivanje prekršaja upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci zadržali su dvojicu vozača zbog učinjenih prekršaja.

Policija je zadržala tridesetpetogodišnjeg vozača automobila „alfa romeo“, koji je sa 2,32 promila alkohola u organizmu izazvao saobraćajnu nezgodu, u kojoj su dva lica lakše povređena. Nakon što je odbio da se podvrgne ispitivanju na prisustvo psihoaktivnih supstanci, kod njega je pronađenakesica sa manjom količinom biljne materije nalik na opojnu drogu marihuana, pa je protiv njega podneta i krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Takođe, policija je sinoć u okolini Čačka zaustavila četrdesetogodišnjeg vozača automobila „audi“ koji je, kako je droga testom utvrđeno, vozio pod dejstvom kokaina i opijata.

Vozačima je određeno zadržavanje do 12 sati i protiv njih biće podnete prekršajne prijave po Zakonu o bezbednosti saobraćaja.

MUP ČAČAK/GM PRESS

 

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *