Uređenje puta u zaseoku Sretenovići u Semedraži

Javno preduzeće za izgradnju opštine Gornji Milanovac započelo je radove na nasipanju puta u zaseoku Sretenovići u Semedraži.

– JP za izgradnju opštine dobilo je 4 hiljade tona grebanom odnosno frezovanog asfalta od Sbija puteva za šta je u obavezi samo da plati pdv. U pitanju je asfalt sa deonice puta Takovo Pranjani, dužnine 25 km a biće upotrebljen na području opštine. Danas su počele pripreme puta u zaseoku Sretenovići u Smedraži dužine od 850 metara. Prema rečima Božidara Vučetića, direktora JP za izgradnju, cilj preduzeća je da se nekategorisani putevi koji su u lošem stanju upodobe I stave u funkciju – kaže Božidar Vučetić, direktor JP za igradnju. On se ovom prilikom zahvalio meštanima Semedraži koji su aktivno učestvovali na nasipanju ove deonice.

Božidar Vučetić, direktor JP za izgradnju

Nikola Petaković, predsednik MZ Semedraž kaže da su radovi na ovoj deonici veoma značajni za meštane koji su dugo čekali njeno uređenje.

Nikola Petaković, predsednik MZ Semedraž

-Mislimo da će ovo biti  trajnije rešenje, radovi se obavljaju I bolje nego štos mo očekivali. Iako ova deonica nije mnogo frekventna ali ljudima koji ovde žive veoma je značajna – istakao je Petaković.

Nebojša Mavrak, meštanin

– Sa porodicom sam se doselio 2017. Godine  I od tada imamo problem sa putem. Ovo je za nas kao das mo dobili auto-put. Zahvaljujem se Jp za izgradnju, direktoru I svim svojim sugrađanima. Veoma sam srećan – istakao je meštanin Nebojša Mavrak.

Predsednik MZ Semedraž kaže da je u planu uređenje još nekoliko putnih pravaca u ovom selu , kao I asfaltiranje jednog dela oko osnovne škole I teren odnosno pomoćno igralište.

GM PRESS

 

 

 

 

 

 

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *