Uspešan debi milanovačkih fudbalera u srpskoj reprezentaciji

Omladinska reprezentacija Srbije sastavljena od igrača iz Super lige, pobedila je selekciju Italije rezultatom 1:0 u prijateljskom susretu u Kastel Di Sangru. Filip Bačkulja i Ilija Milićević fudbaleri FK „Metalac“ bili su starteri i odigrali su svih 90 minuta u  utakmici reprezentacije Srbije (U20).

Srbija se pokazala u pravom svetlu, kontrolisala igru tokom većeg dela meča, a onda sačekala trenutak i nokautirala domaćina.

„Moram reći da sam presrećan, jer su ovi momci koji igraju uglavnom u našoj ligi, dobili priliku da se izmere tehnički, taktički i fizički sa jednom od najboljih selekcija sveta. Postoje delovi naše igre sa kojima sam prezadovoljan , ali isto tako postoje stvari koje moramo i možemo korigovati u našoj igri kako bi nastavili da rastemo i kao pojedinci i kao grupa. Čestitao bih momcima što su na sjajan način reprezentovali naš fudbal i igrom i ponašanjem“, izjavio je selektor Aleksandar Rogić.

STRELCI: 0:1 Rogan 66.  Stadion: Teofilo Patini u Kastel Di Sangru. Sudija: Daniele Paterna.

ITALIJA: Gelmi (46. Picinjako), Barbieri (85. Grislandi), Bronji (67. Ruđeri), Serpe (85. Oristano), Viti, Bjanko (58. Leone), Kanjano (67. Maldini), Bove (46. Zuei), Di Serija (58. Kortinovis), Tonja (58. Kudrig), Sekulov (46. Rikardi).

SRBIJA: Mićović (66. Katić), Pavlović (82. Mitrović), Bačkulja (82. Krstić), Eraković, Savić (46. Lučić), Lukić, Stanojlović (82. Kos), Pantović (66. Novevski), Radulović (66. Jočić), Milićević, Đurasović (58. Rogan).

Sportske net/GM PRESS

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *