Uspešan start sezone za odbojkaše Metalac Takova

Odbojkaši OK Metalac Takovo odigrali su svoj meč prvog kola ovogodišnje Prve lige Srbije. Na gostovanju ekipi Smederevo Carine prikazali su sjajnu igru i nakon nešto manje od 90 minuta efektivne igre došli do pobede maksimalnim rezultatom 0 -3. Po setovima rezultat se kretao: 20:25 / 18:25 / 22:25.

Posmatrajući sve aspekte same utakmice, može se zaključiti da su izabranici trenera Miloša Ignjatovića bili na izuzetno visokom nivou. Počev od primačke linije Jestrović – Ćosić, zajedno sa sjajnim liberom Savićem, pa preko iskusne blokerske linije Aleksić – Milovanović koja je bila vrlo korisna i u napadačkom sektoru igre, zaključno sa najboljim igračem i poenterom tima, korektorem Radovanom Gavrilovićem.

Sam trener Ignjatović je posebno istakao zadovoljstvo igrom izuzetno mladog tehničara Alekse Polomca koji je po prvi put odigrao čitav meč u ovom rangu nadmetanja.

Sumirajući utiske, svakako vrlo dobar start ove sezone i naravno motiv za nastavak šampionata koji se nastavlja već u subotu. Tada će milanovački odbojkaši dočekati goste iz Velikog Gradišta, ekipu VGSK. Meč se igra na parketu hale „Breza“ sa početkom od 18 časova.

 

GM Press / Ognjen Vranić

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *