Usvojene sve tačke na poslednjem zasedanju Opštinskog veća u 2021. godini

Poslednja sednica Opštinskog veća opštine Gornji Milanovac u 2021. godini održana je danas. Jednoglasno je usvojeno trideset šest tačaka, koje će se pred odbornicima Skupštine opštine naći na sledećem zasednju.

FOTO /GM PRESS

Među najvažnijim tačkama na današnjem zasedanju našli su se planovi poslovanja javnih preduzeća i ustanova kao i rešenja na davanje saglasnosti finanisijskih planova budžetskih korisnika. Prema rečima Dejana Kovačevića, predsednik opštine, Opštinsko veće je u 2021. godini radilo punom parom i realizovalo je sve što je ovogodišnjim planom bilo predviđeno.

FOTO/GM PRESS

– Na današnjoj sednici usvojeni su svi planovi budžetskih korisnika za 2022. godinu, kako bi od 1. januara mogli da izvršavaju svoje radne obaveze i zadatke, kao i da mogu da povlače sredstva iz budžeta opštine . Opštinsko veće ove godine održalo 22. sednice i radilo je na dosta akata. Sve što je bilo planirano i predviđeno, u okviru budžeta za 2021. godinu, mi smo uradili. Želim da se zahvalim Vladi Republike Srbije na pomoći, koju smo dobili u toku godine za realizaciju svih projekata sa kojima smo kod njih aplicirali. Takođe, hvala svim direktorima javnih preduzeća i ustanova na odlično obavljenom poslu u toku 2021. godine i nadam se da će nas, u sledećoj, ova pošast ostaviti na miru i da ćemo moći da se vratimo svim aktivnostima – istakao je Kovačević.

Dejan Kovačević, predsednik opštine Gornji Milanovac

GM PRESS/M.M.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *