„Uzmi račun i pobedi“ izvlačenje u subotu 18. septembra

Prvo izvlačenje u okviru jesenjeg ciklusa nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2021“ biće održano u subotu, 18. septembra, od 18 časova, uz direktan prenos na Radio-televiziji Srbije.

Tada će svoje nove vlasnike, među odgovornim građanima koji učestvuju u borbi protiv sive ekonomije, dobiti pet automobila „fijat 500L“, kao i stan u Beogradu, u naselju Zemunske kapije, saopštila je Vlada Srbije.
Od početka nagradne igre do danas, na dobro poznatu adresu stiglo je više od 7,3 miliona koverata sa fiskalnim računima i slipovima.

„Čini se da su građani Srbije rešili da daju svoj doprinos borbi protiv sive ekonomije više nego ikada, imajući u vidu da je samo tokom jučerašnjeg dana stiglo blizu 200.000 koverata“, dodaje se u saopštenju.

Podsećaju da sve koverte pristigle od 15. aprila 2021. godine učestvuju i u svim izvlačenjima jesenjeg ciklusa.

U nagradnoj igri koju organizuje Vlada Republike Srbije, a podršku pruža NALED-a, pravo učešća imaju građani koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1. aprila 2021. godine sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara.

Fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti. Na poleđini koverte neophodno je napisati ime i prezime, adresu iz ličnih dokumenata i kontakt telefon dok je na drugoj strani dovoljno napisati „Uzmi račun i pobedi 2021“. Pravo učešća imaju svi punoletni građani Republike Srbije.

Vlada Srbije podseća građane da je učešće u nagradnoj igri epidemijski bezbedno i ne podrazumeva čekanje u redu niti uopšte ulazak u poslovnice pošte.

Apeluju na građane da koverte spakuju i adresiraju kod kuće, a kako bi one našle put do studija i bile u konkurenciji za vredne nagrade, dovoljno je da pravilno popunjene koverte samo ubace u najbliže poštansko sanduče.

Sve informacije o nagradnoj igri građani mogu pronaći na sajtu www.uzmiracun.rs, a na raspolaganju im je i kontakt centar putem mejla kontakt@uzmiracun.rs, za sva dodatna pitanja i podršku.

Nagradna igra „Uzmi račun i pobedi“ pokazala se kao odličan put za suzbijanje sive ekonomije i Vlada Republike Srbije i NALED veruju da će i ovaj ciklus nagradne igre, kao i svi prethodni, doprineti podizanju svesti građana o značaju uzimanja fiskalnih računa i dovesti do smanjenja stope sive ekonomije u Republici Srbiji.

RTS/GM PRESS

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *