Vakcinisan pethiljaditi Milanovčanin

Zahvaljujući požrtvovanosti medicinskih radnika,imanizacija u Gornjem Milanovcu od početka se obavlja prema utvrđenom planu bez zastoja i teškoća, čemu svedoči i pethiljaditi vakcinisani građanin.

Milanovčanima su na izboru sve četiri vakcine koje su u upotrebi u Srbiji, a polovina vakcinisanih je i revakcinisana.  Na vakcinalnom punktu u Domu kulture prvu dozu izabrane vakcine primila je Nataša Volić, koja je pethiljaditi vakcinisani Milanovčanin.

Dobra organizacija i predan rad zaposlenih u zdravstvu, koji tokom imunizacije,a i od početka pandemije, ulažu velike napore i žrtvuju privatne,kako bi spasili živote građana, zaslužuju divljenje i svaku pohvalu.

-Posebno želim da istaknem veliku požrtvovanost i predanost medicinskih radnika. Zadovoljstvo mi ja da sam sa njima svakodnevno, vidim koliko se trude,koliko daju sebe i pozivam naše sugrađane da budu strpljivi, jer ovi ljudi to zaslužuju. Godinu dana unazad neprestano se bore protiv korona virusa i vredni su svake pažnje-kaže Milorad Dimitrijević, načelnik Štaba za vanredne situacije.

Milorad Dimitrijević, načelnik Štaba za vanredne situacije

U teškim danima epidemije, milanovački privrednici trude se da malim znacima pažnje izraze zahvalnost zaposlenima u zdravstvu.  Preduzeće KIM angažovanima na vakcinalnom punktu darovalo je pakete sa proizvodima iz svog asortimana.

Jedan od načina da se olakša posao lekarima i medinciskim sestrama jeste i prijava zainteresovanih za vakcinaciju, kao i dolazak u tačno zakazanom terminu.

Opširnije pogledajte u emisiji Dan u 18:30h na programu TV GM Plus.

GM PRESS/Katarina Srećković

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *