Veliki uspeh KK “Milanovac” u Kraljevu

Na kraju takmičarske polusezone u karateu,  KK “Milanovac” krunisao je svoju uspešnu godinu još jednim odličnim nastupom.

Četrnaest mladih “Milanovčana” zablistalo je na poslednjem turniru u ovoj godini, a njihovi uspesi doveli  su KK “Milanovac” na pobedničko postolje u generalnom plasmanu.

Od 25 klubova koji su učestvovali na memorijalnom turniru “MilanTošev – Toške”, u Kraljevu, KK “Milanovac” zauzeo je prvo mesto. U ukupno 16 nastupa u katama i borbama, karatisti “Milanovca” osvojili su 14 medalja i to čak 10 zlatnih, 2 srebrne i 2 bronzane.

Osvajači zlatnih medalja i najzaslužniji za šampionski pehar na turniru su Ružica Petrović, Jasmina Jovičić, Ognjen Vesović, Sunčica Milinković, Petar Banović, Andrija Tešić i kata tim poletaraca, u katama, koji su kroz odlične nastupe u svojim kategorijama zabeležili sve pobede. Zlatne medalje u borbama osvojili su Petar Petrović, posle četiri meča bez izgubljenog poena, zatim Mihailo Popović, kao i tim pionira u sastavu Petar Petrović, Miloš Dabižljević i Veljko Damljanović.

Srebrna odličja su osvojili Lazar Lazarević u katama i Miloš Dabižljević u borbama, dok su se bronzom okitili Vuk Vasović u katama, kao i David Pavlović u borbama.

Jedna pobeda je nedostajala Jovanu Tanaskoviću u katama, kao i Veljku Damljanoviću u pojedinačnom nastupu u borbama da dođu do medalje, ali su svakako i oni pokazali zavidnu formu.

Ovim turnirom je završena takmičarska polusezona, koja je bila veoma uspešna i u kojoj je ovaj klub postao bogatiji za tri zlatne medalje sa Prvenstva Balkana.

U toku sledećeg meseca takmičare očekuju zimske pripreme, a od februara i nastavak takmičarske sezone.

Foto: KK „MIlanovac“

KK „Milanovac“/GM PRESS

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *