Za projekte Kulturnog centra opredeljeno 6 miliona dinara

Ministarstvo kulture i informisanja Republike Srbije opredelilo je po osnovu konkursa 6 miliona dinara za projekte gornjomilanovačkog Kulturnog centra.

Poslednjih dana aktuelni su rezultati konkursa Ministartsva kulture, a Kulturni centar Gornji Milanovac aplicirao je sa nekoliko projekata.

-Za sedmi „Festival Kratke forme“, iz Ministarstva  je opredeljeno 300.000 dinara, dok je projekat „Gradovi u fokusu“ čiji je nosilac opština Gornji Milanovac dobio 6 miliona dinara. Konkretno 3 miliona i 100 hiljada dinara za nastavak radova u Domu kulture, 900 hiljada dinara za organizovanje Međunarodne baletske predstave u Gornjem Milanovcu, dok će 2 miliona biti upotrebljena za nabavku dodatne scenske rasvete u Domu kulture – rekao je za GM PRESS Dragan Arsić, direktor Kulturnog centra.

Dragan Arsić, direktor Kuluturnog centra /Foto GM PRESS

Zahvaljujući značajnim sredstvima do sada dobijenim kroz projekat „Gradovi u fokusu“, nabavljena je najsavremenija oprema pa je  Kulturni centar u ovom trenutku odlično opremljen, iako će ulaganja biti nastavljena i u budućnosti. Prema Arsićevim rečima, narednih dana očekuju se rezultati i ostalih konkursa,ali i dosadašnji su fantastični rezultati.

GM PRESS

 

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *