Zaslužna pobeda Vip Kafemanije

 

Šesti Memorijalni turnir “Zvrko i Robija” završen je prethodnog vikenda u Ozremu. Pobedničku medalju ponela je Ekipa Vip Kafemanija osvojivši šampionat već treću godinu zaredom  pokazavši sjajnu igru pred brojnim navijačima. Turnir se već šesti put održava u znak sećanja na Dejana- Zvrka i Branka- Robiju koji su ostali upamćeni po velikom doprinosu stvaranju FK Ozrem.

-Ovogodišnji pobednik je Vip Kafemanija, koja je, pobedivši Materijal Hedling osvojila prvo mesto, dok je ekipa Backovac treća, nadigravši ekipu Aca Filipovića iz Svračkovaca. Ovo je zaslužena pobeda, a takođe, sve pohvale ekipi Backovac za fer plej jer se odrekla nagrade u korist porodice Filipović –rekao je Boban Jeremić, voditelj programa i sportski saradnik FK Ozrem.

Boban Jeremić, voditelj programa i sportski saradnik FK Ozrem Foto/GM PRESS

Kroz turnir je do sada prošlo više od 30 selekcija dece iz Vrnjačke Banje, Valjeva, Čačka, Milanovca , Užica, a ove godine je organizovan i turnir za najmlađe u trajanju od četiri dana. Poslednjeg dana odigrana je i tradicionalna, revijalna utakmica sa veteranima “Partizana” koji su održali lekciju domaćinima sa postignutih pet golova, pa će igrači Ozrema morati više da vežbaju do narednog turnira.Organizatori su zadovoljni ovogodišnjim turnirom, igrom, kao I publikom koja je ispratila mečeve.

-Pre svega, bih se zahvalio publici koja je došla u velikom broju i koja se ne može prevariti. Zadovoljan sam organizacijom, dobrom igrom, mada, uvek može bolje ali ispravićemo sledeće godine, jer znamo gde smo pogrešili. Pored publike, zahvalio bih se sponzorima koji su pomogli da se turnir održi- rekao je Milivoje -Mića Petrović, direktor Turnira.Milivoje -Mića Petrović, Direktor Turnira Foto/GM PRESS

Foto/GM PRESS

Foto/GM PRESS

Sve u svemu, ovogodišnji turnir obeležila je velika posvećenosti ekipa, borbenosti i pre svega fer i kvalitetna igra.

 

GM PRESS

 

 

 

 

 

 

 

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *