Završeni radovi na vodovodu u Mesnoj zajednici Vraćevšnica

U Mesnoj zajednici Vraćevšnica završeni su radovi na vodovodu, a vodosnabdevanje je prebačeno u veći bazen. Javno komunalno preduzeće uspešno je saniralo pukle cevi, zamenilo novim, a kako je istakao potpredsednik vodovoda MZ Vraćevšnica Dragan Pavlović, u pitanju je bazen koji snabdeva korisnike iz tri sela: Donja Crnuća, Vraćevšnica i deo Lipovca.

Sa današnjim radovima, mi veliki problem snadbevanja  i normalizacijom snadbevanja vode rešavamo. Iskoristio bih priliku da se zahvalim opštini Gornji Milanovac, opštinskim organima, opštinskoj upravi i JKP Gornji Milanovac na stručnoj i finansijskoj pomoći, jer bez njih, ovaj rad ne bi bilo moguće izvestiistakao je Dragan Pavlović.

foto: Informativna služba predsednika opštine

Predsednik MZ Vraćevšnica  Svetislav Sredojević izrazio je veliko zadovoljstvo svih meštana jer će višedecenijski problem sa snabdevanjem vode konačno biti rešen.

Ovom prilikom želim da se zahvalim opštinskim organima koji su, po ko zna koji put, izašli u susret MZ Vraćevšnica, a, posebno, ovoga puta, gde smo imali višedecenijski problem sa snadbevanjem vode.  Ovom prilikom moram da kažem da će to pitanje biti rešeno za više sela i da nećemo imati problem sa nestašicom vode. Kao što može da se vidi, JKP je poslalo svoju mehanizaciju, uspešno su završili ovaj deo posla, a želim još jednom da se zahvalim u ime Saveta MZ Vraćevšnica istakao je Sredojević.

foto: Informativna služba predsednika opštine

Ovo je samo jedna od uspešno završenih aktivnosti Javnog komunalnog preduzeća Gornji Milanovac, a u narednom periodu mašine ovog preduzeća će biti angažovane na ostalim delovima teritorije naše opštine, gde god se ukaže potreba za tim.

GM Press / Informativna služba predsednika opštine

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *