„Žene Milanovca“ uručile paketiće deci sa smetnjama u razvoju

Članice Facebook grupe „Žene Milanovca“  svake godine spremaju iznenađenja za najmlađe sugrađane pred novogodišnje praznike,što nije izostalo ni ovog puta.

Humanim gestovima, „Žene Milanovca“  obradovale su decu samohranih majki,  decu bez roditelja, a sada su posetile Objekat za decu i omladinu sa smetnjama u razvoju, gde su podelile novogodušnje paketiće koje su pripremile uz podršku milanovačkih preduzeća.

-Najviše je pomogla Kompanija „Takovo“ sa velikom količinom slatkiša, zatim prodavnica „Metalac-Proleter“ broj 35, koja svaki put obezbedi slatke darove,čarapice, igračke,voće,Igraonica „Čarolija“.Učestvovao je veliki broj žena- Mila Rudić, Branka iz firme „Rustikom“.One su uz nas i izlaze nam u susret uvek kada organizujemo ovakve događaje.Oduševilo me je kako su nas deca dočelaka i koliko su se obradovala kad smo se pojavile sa paketićima-rekla je Tanja Avramović, administratorka Facebook grupe „Žene Milanovca“.

Tanja Avramović, administratorka Facebook grupe „Žene Milanovca“

Akcija podele paketića i želja „Žena Milanovca“ da deci ulepšaju praznične dane, podjednako je obradovala i roditelje.

-Svaki lep i human gest je nama dobrodošao.Deci ovo puno znači i neizmerno su srećni.Zahvaljujući našim sugrađankama, uzbuđenje zbog novogodišnjih praznika je još veće-kaže Ivana Ignjatović, predsednica Udruženja roditelja dece sa smetnjama u razvoju opštine Gornji Milanovac.

Ivana Ignjatović, predsednica Udruženja roditelja dece sa smetnjama u razvoju opštine Gornji Milanovac

Radost i osmesi bili su cilj, a reakcije i iskreno ushićenje premašili su očekivanja organizatorki, koje su time dobile najlepšu nagradu za uloženi trud.

GM PRESS/Katarina Srećković

 

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *