Žižić: Spreman sam da zakotrljam kvalitetan trenažni proces

Novi šef stručnog štaba FK Metalac  je Milija Žižić, bivši trener trener Grafičara I OFK Žarkova, kao I omladinaca Rada sa kojima je učestvovao u UEFA Ligi mladih, potvrđeno je danas na konferenciji za štampu u prostorijama FK kluba Metalac u Gornjem Milanovcu. Žižić je poznato ime u fudbalskim krugovima i prepoznat kao osoba koja će vrednostima koje zagovara dostojanstveno reprezentovati klub i podići ga na jedan viši nivo, kažu u sportskom klubu pored Despotovice.

-Naš dosadašnji trener, gospodin, Žarko Lazetić, karijeru nastavlja u FK TSC Bačka Topola i ovom prilikom  bih mu se zahvalio na svemu što je do sada uradio za klub. Bilo je dosta toga dobrog, a mi se okrećemo budućnosti nastojeći da nastavimo tradiciju dobrih izbora, kada je u pitanju generalno kadriranje u našem klubu. Mislim da smo ponovo na dobrom putu. Novi šef stručnog štaba, gospodin Milija Žižić je dobro poznato ime sa bogatom sportskom karijerom- naglasio je Bojan Leontijević, sportski direktor FK Metalac.

Bojan Leontijević, sportski direktor FK Metalac FOTO/GM PRESS

Novi trener Žižić istakao je da mu je velika čast što će imati prilike da radi u jednom organizovanom sportskom klubu, sa dugom tradicijom, kao i da će svoje iskustvo i znanje preneti igračima, kako bi zajedno, kao tim, ostvarili još veće uspehe.

-Izuzetno mi je drago što sam danas u Milanovcu i što ću imati prilike da radim i sarađujem sa čestitim ljudima. Sa druge strane , poznajem rukovodstvo kluba, stručni i igrački kadar, očekujem da ću ubrzo upoznati i kompletnu radnu zajednicu, prionuti u poslu i zakotrljati jedan kvalitetan trenažni proces, koji će, nadam se, dati dobre rezultate – rekao je Milija Žižić, novi trener FK Metalac.

Milija Žižić, novi trener FK Metalac  FOTO/GM PRESS

Do kraja jeseni, klub očekuju još tri prvenstvene I jedna kup utakmica. Već sutra, igra se meč protiv Radničkog iz Novog Beograda.  Rajko  Nešković, predsednik FK kluba Metalac naglasio je da novi trener može računati na punu podršku uprave kluba.

Od današnjeg treninga krećemo u nove zadatke, posebno me raduje što je novi  trener mlad, a već tako iskusan. Znamo da neće biti lako, ali se nadamo uspešnom završetku jesenje sezone- istakao je Rajko Nešković , predsednik kluba.

Rajko Nešković , predsednik FK Metalac  FOTO/GM PRESS

Iako svesni da ekipu očekuje ozbiljan rad, u FK Metalac su optimistični za opstanak kluba u ligi, jer to Metalac i grad Gornji Milanovac kažu, zaslužuju.

 

GM PRESS/Aleksandra Stevanić

 

 

 

 

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *