Bronza za Davida

U subotu je u Beočinu održan Kup Srbije u karateu za kadete, juniore i seniore. Za karate klub „Milanovac“ na finalni turnir državnog kupa plasman su stekli takmičari u borbama, David Pavlović, koji je na kvalifikacionom kupu regiona osvojio zlatnu medalju i Mihailo Popović, koji je sa regionalnog kupa došao sa srebrom.

Mihailo Popović i David Pavlović

Posle odličnih nastupa i žestokih mečeva, David Pavlović je osvojio bronzanu medalju u kategoriji kadeta  B klasa -57 kg. U kategoriji kadeta A klasa +70 kg, Mihailo Popović je imao veoma dobar i zreo nastup. On je zastao u četvrtfinalu posle odličnog meča u kojem je rezultat bio 3:3, ali je njegov protivnik stekao prednost prvog poena i na taj način ga ostavio bez prolaska u polufinale.

-Ova bronzana medalja za naš klub predstavlja veliki uspeh, pre svega, jer je kvalitet takmičenja, kao i plasiranih takmičara bio na vrhunskom nivou, pa mnogi iskusni i uspešni takmičari nisu uspeli da dođu do odličja, a zatim i zbog činjenice da se nastavlja kontinuitet ostvarivanja dobrih rezultata koji su naši takmičari postizali u mlađim uzrasnim kategorijama, što potvrđuje naš kvalitet, kao i to da se nalazimo na pravom putu ka ostvarivanju najviših sportskih ciljeva-istakao je Đorđe Petrović, trener KK“Milanovac“.

GM PRESS

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *