15. „Sretenjski turnir u stonom tenisu“, Rudnik slavi mali jubilej

Organizacioni odbor „Sretenjskog turnira u stonom tenisu“ na Rudniku, obeležio je danas u sportskoj sali  OŠ“Arsenije Loma“ punih petnaest godina postojanja. 

Uprkos senci pandemije okupili su se uz poštovanje svih epidemioloških mera, ali ipak su odigrana samo dva meča, po jedan u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Organizatori, na čelu sa Goranom Živanićem, Dragom Miloševićem i Milanom Uroševićem, ovogodišnji turnir posvetili su  višegodišnjim članovima odbora za organizaciju i dragim ljudima koji su ih iznenada napustili, Džeku Mujeviću i Zoranu Miloševiću (Debe) – rekli su danas za GM PRESS.

Inače,  Dragan Jeremić, višestruki osvajač medalja u konkurenciji veterana pobedio je danas Opštinskog prvaka u konkurenciji srednjih škola, Mihajla Miloševića, rezultatom  2:0.

U konkurenciji žena, prošlogodišnja finalistkinja Natalija Petrović pobedila je članicu Organizacionog odbora, Katarinu Ilinčić, takođe sa 2:0.

-Veliki sportski pozdrav, uz zvuk ping pong loptice za sve učesnike iz prethodih godina, u nadi da će se sledeće godine okupiti u zdravlju i radosti, na način kako dolikuje Rudničanima koji čuvaju tradiciju ovog sporta – poručuju iz Organizacionog odbora „Sretenjskog turnira“.

GM PRESS/ fotografije Katarina Ilinčić

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *