Aja Jung u sredu u Gornjem Milanovcu

Posle sedmice za nama koja je obilovala kulturnim događajima, Kulturni centar Gornji Milanovac i za naredne dane najavljuje razne zanimljivosti, među kojima će dominirati bogat filmski program.

Već za sutra, najavaljena je predstava Tartif milanovačkog pozorišta, koja se realizuje u saradnji sa Kulturnim centrom, a ovog puta je humanitarnog karatktera, u cilju prikupljanja sredstava za lečenje malene Anike Manić. Već u utorak, u 20 sati, još jedan događaj će biti održan sa istim humanitarnim ciljem. U pitanju je odlična komedija, monodrama Svetozar Treći, u izvođenju Ivana Perkovića.

Dragan Arsić , direktor Kulturnog centra

Aja Jung će u sredu predstaviti projekat „Karavan igre“, upotpunjen izložbom o igri a biće održana i konferencija za novinare – rekao je Dragan Arsić , direktor Kulturnog centra i izrazio veliko zadovoljstvo što je Gornji Milanovac postao deo ovog projekta. Arsić je za 22. I 28 novembar najavio odlične gala baletske koncerte , Narodnog muzeja iz Beograda.

Milanovčani će u petak imati priliku da uživaju u opereti „Apsurdijum“ u holu Doma kulture u 19 časova. Sve informacije o bioskopskim projekcijama možete dobiti na sajtu Kulturnog centra I FB stranici ustanove, kao I na portalu GM PRESS.

GM Press / Mirjana Milićević

Tekst je objavljen u okviru projekta „Gornji Milanovac danas“, sufinansiran sredstvima Opštinske uprave opštine Gornji Milanovac.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *