Asfaltiran lokalni put u MZ Rudnik

Lokalni put u Mesnoj zajednici Rudnik asfaltiran je tokom vikenda. U pitanju je deonica puta od Kolonije Rudnik, preko pogona jame, do Majdana, čija dužina iznosi 675 metara, uz sanacije na istoj deonici u dužini od 72 metra.  Ugovorena vrednost radova ovog putnog pravca iznosila je oko 7.800.000 dinara.

MILOVAN NIKOLIĆ
Milovan Nikolić, Foto: GM Press

„Ova deonica je od velikog značaja zbog, pre svega, samog mesta, ali i preduzeća „Rudnik“ d.o.o. Ovim putem se vrši transport rude sa površinskog kopa do pogona Flotacije“, objašnjava predsednik MZ Rudnik Milovan Nikolić.

RUDNIK DOO
Foto: GM press

Sredstva za asfaltiranje ove deonice opredeljena su 50 odsto iz lokalne samouprave, a drugu polovinu finansirao je „Rudnik“ d.o.o.

ACO ILIĆ
Aco Ilić, Foto: GM press

„Ovaj put je veoma značajan, koristimo ga i mi kao preduzeće, ali i naše komšije i meštani. Pogotovu je bio problematičan deo puta kod kuće Jugoslava Vučetića, gde su bile velike rupe, nisu mogla da prolaze ni laka vozila, niti autobusi koji prevoze naše radnike, tako da je ovo sad odlično odrađeno“, naglasio je Aco Ilić, generalni direktor „Rudnik“ d.o.o.

ASFALT RUDNIK
Foto: GM Press

Prema rečima predsednika Mesne zajednice Rudnik, radovi su, umesto planiranih 15 dana, završeni pre predviđenog roka. Inače, asfaltiranje lokalnih i nekategorisanih puteva u opštini Gornji Milanovac, planiranih za ovu godinu, privodi se kraju.

Ostale vesti možete pročitati ovde.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *