ASFALTIRAN PUT U GORNJIM BRANETIĆIMA

U Gornjim Branetićima, u zaseoku Boblija, asfaltiran je put u dužini od 900 metara. Vrednost puta iznosila je oko 5 miliona dinara, a novčana sredstva opredeljena su iz opštine Gornji Milanovac uz učešće meštana od oko 1.250.000 dinara.

Ekipa GM Press-a ovom prilikom razgovarala je sa predsednikom MZ Gornji Branetići Tomislavom Vuksanovićem, koji je govorio o značaju ovog puta za meštane sela.

Osim zbog ljudi koji trenutno od poljoprivrede žive i rade u ovom delu sela, meštanin Zoran Glišović, jedan od vlasnika domaćinstva do kog vodi put, kaže i da je jedan od preduslova za kvalitetan život, za mlade ljude koji odluče da selo ne napuste i u njemu žive i stvaraju, upravo postojanje putne infrastrukture.

Predsednik Mesne zajednice Tomislav Vuksanović, kao i ostali prisutni meštani sela, zahvalni su opštini Gornji Milanovac i svima koji su učestvovali i pomogli u izgradnji puta, uz nadu da će se ulaganja u Gornje Branetiće, treće selo po veličini na teritoriji naše opštine, nastaviti i u budućnosti.

1 Komentar

  1. Milica
    24 septembra, 2019 - 1:13 pm

    Bravo, sve pohvale. A sta je sa putem za Markovice? Dvoje male dece svakodnevno idu u skolu putem koji je jako los.

    Reply

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *