Bačkulja i Milićević igraju za reprezentaciju Srbije U20, 6. septembra u Italiji

Selektor reprezentacije Srbije, selekcije U20, Aleksandar Rogić, pozvao je dva igrača Metalca za prijateljski meč protiv Italije, koji će se igrati 06. septembra 2021. godine u Kastel di Sangru, u Italiji. Pozive su dobili odbrambeni igrači, Filip Bačkuja i Ilija Milićević.
                                                                                   Foto/FK Metalac

Inače, Bačkulja je ponikao u kraljevačkom „Kikeru“, da bi u leto 2019. prešao u „Brodarac“. Godinu dana kasnije, kao zapažen talenat, već je u „FC Juniors-u“, s kojim nastupa i u UEFA Ligi mladih. Jedan je od sedmorice novajlija u Metalcu, koje je stručni štab pažljivo pratio i želeo njihov dolazak u planovima za predstojeću sezonu Linglong Superlige

Filip Bačkulja/Foto FK“Metalac

Ilija Milićević, FOTO/FK „Metalac“

Ilija Milićević produžio je ugovor sa Metalcem krajem prošle godine, na još četiri godine. Pažnju javnosti mladi centralni bek skrenuo je odličnom partijom u poslednjem kolu jesenje polusezone protiv Crvene zvezde. Ilija ima 20 godina, visok je 187 santimetara i stručnjaci mu predviđaju uspešnu karijeru. Prošao je sve mlađe selekcije u Metalcu za koji je u prvom delu prvenstva odigrao šest mečeva. Nova sezona donela je i nove uspehe,a poziv za nastup za Reprezentaciju Srbije, mogućnost da se pokaže u najboljem svetlu.

GM PRESS/Mirjana Milićević

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *