BIOSKOPSKI REPERTOAR NOVEMBAR 2020. godine

2. novembar 2020. /17:00 sati / VELIKA SALA KULTURNOG CENTRA
Cena ulaznice: 250 dinara
Film: MULAN
(titlovan na srpski)
Proslavljeni reditelj Niki Karo predstaviće nam epsku priču o legendarnoj kineskoj ratnici, u filmu koji nam stiže iz studija Dizni.
Kada kineski car pošalje dekret u kome piše da svaka porodica mora da pošalje jednog člana koji će se pridružiti Carskoj vojsci u odbrani zemlje od osvajača sa severa, Hua Mulan, najstarija ćerka proslavljenog ratnika, zameniće svog obolelog oca. Prerušena u muškarca, predstavlja se kao Hua Jun i na svakom koraku suočiće se sa izazovom kako bi prigrlila svoju unutrašnju snagu i istinski potencijal. Ovo je epsko putovanje koje će je preobratiti u poštovanog ratnika i na kome će zaslužiti poštovanje i zahvalnost čitave nacije i njenog oca učiniti ponosnim.
Neustrašiva mlada žena rizikuje sve što ima, zbog ljubavi prema svojoj porodici i državi i postaje jedan od najvećih ratnika za koje je Kina ikada čula.
Žanr: avantura, drama
Glumci: Yifei Liu, Donnie Yen, Jason Scott Lee, Yoson An, Gong Li
Režiser: Niki Caro

2. i 3. novembar 2020. /20:00 sati / VELIKA SALA KULTURNOG CENTRA
Film: VIKEND SA ĆALETOM
Od tvorca filmova „Kad porastem biću Kengur“, „Sedam i po“, “Čekaj me ja sigurno neću doći”, “Smrt čoveka na Balkanu”, “Smrdljiva bajka” Miroslava Momčilovića stiže najnovija tužna komedija o odnosu oca i sina.
Kašika (Nenad Jezdić), sredovečni beogradski kriminalac, pripadnik stare škole, zarobljen u vremenu kada je bio u punoj snazi, žarko poželi da provede vikend sa Ognjenom, jedanaestogodišnjim sinom iz prethodnog braka. Bivša supruga mu izlazi u susret jer je svesna činjenice da se Kašiki bliži kraj i da je to verovatno poslednji susret sina sa ocem. S obzirom da ga nije viđao pet godina jer je zbog ’malih komplikacija’ imao zabranu prilaska dečaku, Kašika pokušava da po ubrzanom kursu u sina utisne sve ono što on smatra važnim za život i preživljavanje na ulici i da istovremeno iz malog istera sve ono što je po njegovom mišljenju mekano, slabašno i devijantno.
Ognjen, odrastao u savremenom wi-fi okruženju, iz virtuelnog, munjevito, bez vremena da dođe do daha, upada u podzemni svet svog oca koji pokušava nemoguće – da u nekoliko dana isporuči svu toplinu, iskustvo i mudrost koje poseduje, istovremeno pokušavajući da kao ’pravi beogradski šmeker’ od malog sakrije svoju bolest…
Žanr: komedija
Glumci: Nenad Jezdic, Vasa Vranes, Branko Vidakovic
Režiser: Miroslav Momcilovic

3. i 4. novembar 2020. /17:00 sati / VELIKA SALA KULTURNOG CENTRA
Cena ulaznica: 2D-250 dinara, 3D-300 dinara
Animirani film: NAPRED
sinhronizovan na srpski
Smešten u svet fantazije, film NAPRED prati dva brata vilenjaka, tinejdžera, koji se upuštaju u avanturu kako bi otkrili da li i dalje postoji magija.
Žanr:animirani, komedija, avantura
Glumci:Tom Holland, Chris Pratt, Julia Louis-Dreyfus, Octavia Spencer
Režiser:Dan Scanlon

 

GM Press

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *