Bojan Gvozdenović novi vd direktora PU „Sunce“

U PU „Sunce“ došlo je do smene na rukovodećoj poziciji, pa je od danas na mestu vršioca dužnosti direktora Bojan Gvozdenović, dugogodišnji vaspitač u ovoj obrazovnoj Ustanovi. Funkciju je preuzeo od Violete Antonijević, koja je na čelu Predškolske ustanove bila poslednje dve i po godine. Do promene je došlo na zahtev dosadašnje direktore, koja je razrešena na svoj zahtev, ali će u narednom periodu obavljati posao zamenika direktora.

Ostavku sam podnela 13. novembra iz ličnih razloga. Želim da se zahvalim kolegama na dobroj saradnji a loklanoj samoupravi na poverenju koje mi je ukazano. Moje želja je da se vratim u svoju vaspitnu grupu, jer sam ja prvenstveno vaspitač i rad sa decom je ono čime želim da se bavim – rekla je Violeta Antonijević.

Violeta Antonijević, pomoćnik direktora PU „Sunce“

Novom direktoru je poželela uspeh i poručila da je tu za svaki vid podrške i saradnje. Inače, Violeta Antonijević je svoj radni vek provela kao vaspitač u Predškolskoj ustanovi u Gornjem Milanovcu a  u penziju odlazi sledeće godine.

Bojan Gvozdenović obavlja posao vaspitača  u PU „Sunce“  već 16 godina, a kaže da će sa rukovodeće pozicije nastaviti  da radi na razvoju i poboljšanju kvaliteta usluga koje pruža Ustanova.

Bojan Gvozdenović, vd direktora PU „Sunce“

-Privilegija mi je što ću u narednom periodu obavljati funkciju vršioca direktora PU „Sunce“. Dugogodišnji sam radnik i jedan od osnovnih ciljeva biće mi nastavak unapređenja rada, kao i uslova za boravak dece. Radiću na razvoju partnerskih odnosa sa lokalnom samoupravom i čitavom zajednicom – istakao je Gvozdenović.

Inače, zbog trenutne epidemiološke situacije  u PU“Sunce“ dnevno boravi trećina upisanih mališana, odnosno oko 400.  Dvadesetak  mališana je u izolaciji , ali niko od njih se nije zarazio u Vrtiću, gde širenja infekcije za sada nema, istakli su nadležni. Obolelo je i 5 vaspitača, koji se nalaze u kućnoj izolaciji. Sve mere zaštite i prevencije su preduzete i primenjuju se u svim objektima , koji rade bez prestanka a na roditeljima je odluka da li žele da decu dovode u kolektiv.

GM Press

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *