Crvena Zvezda, lider na tabeli odbojkaške Superlige, stiže u naš grad

25. novembra, u gradu na Ibru naši odbojkaši su pretrpeli još jedan poraz posle sjajno odigranog meča. Ovaj put, nešto koncentrisaniji i sretniji u odlučujućim poenima od Milanovčana bili su odbojkaši Ribnice iz Kraljeva. Konačan rezultat je bio 3:2 za domaćina (po setovima 25:22, 27:29, 20:25, 25:19 i 16:14). Posle 5 uzastopnih mečeva odigranih u 5 setova, iako nisu imali sreće u većini susreta u krajnjem ishodu, ekipa Takova je pokazala da ravnopravno može da se bori sa svim ekipama u Super Ligi.

Mora se napomenuti da su odigrali još jedan izuzetan meč protiv favorizovanog protivnika, da su igrači pokazali karakter i da se ne predaju bez obzira reputaciju protivnika sa druge strane mreže. Pokazali su da ovaj tim može ostvariti vrhunske rezultate i da im je zaista mesto u elitnom rangu takmičenja Odbojkaškog saveza Srbije.

Poenterski su se istakli kapiten Gavrilović sa 28 poena a sledi ga primač Barkov sa 13. Ekipa Takova je ponovo blokerski bila uspešna zabeleživši 11 blokova, a srednji bloker Ćorić se nalazi na drugom mestu po broju realizovanih blokova u superligi Srbije.

U sledećem, IX kolu, ekipa OK Takova dočekuje višestrukog šampiona države, osvajača Kupa i  prvoplasiranog sa tabele – ekipu Crvene Zvezde iz Beograda. Utakmica protiv superligaškog lidera će se odigrati na domaćem terenu, u sportskoj hali Breza, u subotu 27. novembra sa početkom u 19.00 časova. Cena ulaznice će biti 300 dinara, za decu do 14 godina ulaz će biti besplatan.

 

OK Takovo/GM PRESS

 

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *