Danas Humanitarni bazar za Aniku

Jutros oko 8 sati na Gradskom trgu počeo je Humanitarni bazar, kako bi se prikupio novac za malu Aniku kojoj je neophodan lek da bi ozdravila. Kupovinom poklona, ručnih radova, nakita, odeće, igračaka, ukrasnih ramova, knjiga, Milanovčani učestvuju u ovom humanitarnom događaju, a organizatori bazara kažu da su zadovoljni današnjim  odzivom i posetom sugrađana.

Jana Vujanović, organizator Humanitarnog bazara za malu Aniku
Danas smo se okupili i organizovali ovaj humanitarni Bazar koji traje ceo dan, za sve sugrađane koji žele da svrate, tu smo. Izložili smo puno stvari od igračaka, knjiga, domaćih krema, melema, ručnih radova, a iskoristila bih priliku da se zahvalim grupi „Žene Milanovca bez čije pomoći i zalaganja ovo ne bi bilo moguće. rekla je Jana Vujanović, organizator Humanitarnog bazara za malu Aniku, dodajući  – zadovoljni smo odzivom Milanovčana koji svraćaju, doniraju, a mi im zauzvrat dajemo poklone. Imali smo situaciju da se ljudi priključuju u toku pre podneva, donoseći knjige, igračke, sa istim ciljem, da sav prikupljeni novac ide uistu kutiju, da sakupimo što više novca za našu Aniku. Apelujemo na sugrađane da dođu i kupe neki proizvod, da doniraju prema svojim mogućnostima.

Zaista, veliki broj sugrađana, danas se okupio na Trgu Kneza Mihaila, kako bi podržao ovaj humani gest organizatora Humanitarnog bazara. Prema rečima Vladimira Jevtovića, prijatelja porodice Manić, ovakvim manifestacijama na nivou čitave zajednice ali i Republike, mogu sa sakupiti neophodna novčana sredstva za Anikin lek.

Vladimir, porodični prijatelj Anikinih roditelja
Mi kao društvo uključili smo se sa ovim Bazarom. Zahvalio bih se svima u Gornjem Milanovcu, kaže Vladimir, porodični prijatelj Anikinih roditelja, dodajući –  apelovao bih na celu zajednicu i Srbiju, to je jedini način da sakupimo neverovatnih 2 miliona i 100 000 evra, koliko košta lek i pozivam sve ljude da daju svoj doprinos koliko mogu.

Na Bazaru  učestvuju i  mali  Milanovčanikao mališani iz  PU  “Sunce,  koji su  sa ljubavlju  pripremili  svoje radove i  poklončićeza  malu Aniku.

Budimo humani. Pomozimo da Anika ozdravi. Jer život nema cenu.

 

GM Press / Aleksandra Stevanić

Tags: ,

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *