Dejan Kovačević ugostio predsednicu Skupštine Maju Gojković

Dejan Kovačević, predsednik opštine Gornji Milanovac ugostio je Maju Gojković, drugu na listi „Aleksandar Vučić – za našu decu“ i predsednicu Skupštine Republike Srbije u prethodna dva mandata.

foto: KABINET PREDSEDNIKA OPŠTINE

Ovom prilikom razgovarali su o raznim temama od opšteg ineteresa, ali i o nastavku kampanje za predstojeće izbore. Kovačević i Gojkovićeva dotakli su se i aktulenih tema koje se tiču rada Skuštine u prethodnom periodu, novih zakona ali i o nameri Vlade da svim građanima, prvenstveno zdravstvenim radnicima i mladima uopšte, stvori uslove za bolji život u Srbiji i da se na taj način spreči odliv naših ljudi u druge zemlje.

foto: KABINET PREDSEDNIKA OPŠTINE

Kao jedna od tema današnjeg sastanja nametnula se i prisutnost žena na republičkoj i lokalnim listama Srpske napredne stranke , gde je ovog puta njihova zastupljenost i viša od četrdeset procenata. Kovačević i Gojkovićeva su jedinstveni u stavu da žene i muškarci mogu postići podjednako dobre rezultate u politici, što se na državnom nivou i dokazalo.

foto: KABINET PREDSEDNIKA OPŠTINE

Maja Gojković je, između ostalog, istakla da je Skupština Republike Srbije u prethodnom mandatu donela nove značajne zakone, ali i da se radilo na unapređenju izbornih uslova u Srbiji.

GM Press / KABINET PREDSEDNIKA OPŠTINE

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *