Desimir Ćalasan: “Dani turizma” dobra prilika da se promovišu turistički potencijali naše opštine

 

Manifestacija  “Dani turizma u 2021.” koja je otvorena  juče u Parku 7. juli, dobra je prilika da se posetiocima sajma predstave I turistički potencijali rudničko-takovskog kraja.  Među brojnim izlagačima I organizacijama koji se bave turizmom, na  ovom skupu učestvuje i TO organizacija opštine Gornji Milanovac, sa ciljem da turističke lepote ovog dela Šumadije prikaže i približi  južnoj Srbiji.

Na izuzetno organizovanom sajmu okupili su se predstavnici turističkih organizacija i agencija, hotelijeri, ugostitelji i članovi brojnih udruženja za rekreaciju i aktivni odmor iz cele Srbije, kao i iz više zemalja u regionu.

Na štandovima na otvorenom građani  će imati priliku da od 11 do 20 sati pogledaju turističku ponudu Zlatibora, Beograda, Novog Sada, Knjaževca, Sokobanje, Pirota, Kruševca, Prijepolja, Loznice, Inđije, Čačka, Bele Crkve, Vršca, Sofije, kao i Gornjeg Milanovca.

TO opštine Gornji MIlanovac,  naravno, učestvuje i promoviše turističke potencijale našeg kraja. Naša ekipa je prisutna, prvi utisci su veoma dobri, a nadamo se da će tako biti sve do kraja sajma. Vreme nam ide na ruku, s obzirom da se manifestacija  održava na otvorenom. Gosti iz južne Srbije i okoline Niša retki su kod nas u seoskom turizmu, pa je ovo razlog više da pokušamo da animiramo Nišlije i pokažemo im šta ovde mogu da vide i posete. Smatram ovo zgodnom prilikom da ih zainteresujemo, kako bismo imali više poseta upravo iz ovog dela Srbije– rekao je Desimir Ćalasan, direktor TO opštine Gornji Milanovac.Desimir Ćalasan, direktor TO opštine Gornji Milanovac Foto/GM PRESS

Foto/TO Gornji Milanovac

Sajam turizma u Nišu koji je uspešno i u potpunosti zamenio tradicionalni prolećni Sajam turizma, koji ni ove, kao ni prošle godine zbog pandemije korona virusa nije održan, trajaće do sutra.

 

GM PRESS/Aleksandra Stevanić

 

 

 

 

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *