Dr Vojslav Šešelj posetio OO SRS u Gornjem Milanovcu

Srpska Radikalna stranka započela je predizbornu kampanju, uz odluku da ne održavaju mitinge na otvorenom prostoru zbog trenutne epidemiološke situacije.

Vojislav Šešelj, predsednik SRS  započeo je obilazak opštinskih odbora stranke kako bi proverio stanje sa izbornim listama u lokalnim sredinama.Kaže da Srpska radikalna  stranka u većini sredina efikasno funkcioniše i da je obogaćena mladim kadrovima.

-Na predstojeće izbori u većini lokalnih sredina izlazimo samostalo, a tamo gde zasnivamo koalicije uglavnom su u pitanju Srpska napredna stranka, Socijalistička partija i još neke srpske stranke – kaže dr Vojislav Šešelj, predsednik Srpske radikalne stranke i dodaje – očekujem da ćemo ostvariti mnogo bolje rezulate nego na predhodnim izborima ali smo  svesni da ne možemo ostvariti  vlast na republičkom nivou.

Šešelj kaže da je OO u Gornjem Milanovcu nedavno obnovljen posle određenog zastoja u radu a na čelu milanovačkih radikala nalazi se Marjana Milovanović. Prema njenim rečima OO SRS na  predstojećim lokalnim izborima nastupiće sa trećinom liste sačinjene uglavnom od  mladih i obrazovanih ljudi, a očekuju da će preći cenzus i učestvovati u lokalnoj vlasti.

GM Press / Mirjana Milićević

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *