Fudbalsko klađenje – kako se kladiti na fudbal?

Obavezno pročitati

Sportsko klađenje na fudbal vlada među ponudama pravnih operatera. To je sport na kome se klađenje u velikoj meri zasniva. Može se proceniti da fudbal zauzima čak 60 odsto svih opklada koje je prihvatila kladionica. Možete videti da ovaj sport nije samo najgledaniji na svetu, već i kucan. Fudbal u klađenju dominira nad drugim disciplinama. Broj timova i takmičenja dodatno intenzivira interesovanje za klađenje na fudbal.

Fudbal – osnovne informacije

Fudbal je sport koji se igra na svakom kontinentu. Ova disciplina ima svoje obožavaoce u mnogim krajnicima sveta. Fudbalski klubovi kao što su Real Madrid, FK Barselona, Mančester junajted ili Juventus Torino prepoznatljivi su brendovi u Evropi, Aziji, Africi i Americi. Kladionice izvlače veliko interesovanje za fudbal, nudeći opklade na najbolje lige, kao i na nacionalna takmičenja nižeg nivoa. Sve to tako da svaki igrač ima meč koji će ga zainteresovati za ponudu kladionice.

Fudbal – osnovne informacije

Ako neko još uvek ne zna pravila igre fudbala, onda ćemo brzo razjasniti. Fudbalska utakmica se sastoji od po dve polovine od po 45 minuta. Okrenuti jedni prema drugima su timovi od jedanaest igrača. Tokom sastanka, broj njih može da se smanji zbog crvenih kartona. “Crveni” eliminiše iz igre fudbalera koji je na taj način kažnjen. Generalno gledano, u fudbalu su moguća tri rezultata: pobeda kod kuće, remi i pobeda u dalekoj utakmici. Takve opklade možete postaviti u kladionici u osnovnoj ponudi. Međutim, ima još mnogo opklada na loptu. Bukvalno svaki detalj takmičenja na terenu izabraćete u sportskom klađenju!

Fudbalsko klađenje – u šta ćete se kladiti?

U fudbalskim kladionicama kladionice su otvorile više od stotina pijaca. Iz godine u godinu, ponuda kladionice za fudbal se širila. Igrači su se u prošlosti kladili na rezultate, ukupne ciljeve, hendikep i tačan rezultat. I kako je sada? Pomenute opklade su ostale, jer su one i dalje temelj fudbalske ponude. Njima je, međutim, dodato još tržišta za golove, karte, kombinovane opklade, savete o strelcima / asistencijama i kornerima. Ponuda fudbalskog klađenja je toliko porasla da ono što igrač poželi, verovatno će pronaći u onlajn kladionici.

Fudbalske opklade su klasifikovane u:

 • Klađenje pre meča
 • Klađenje uživo

Kladionice na mreži ne ograničavaju svoju ponudu na prihvatanje opklada samo onih iz žanra pre meča. Fudbalske utakmice generišu toliko uzbuđenja da ih navijači takođe rado stiću u “žive” opklade. U živom režimu, fudbal takođe vodi među svim sportovima.

O čemu se tačno radi u fudbalskim opkladama? Ako pažljivo gledate fudbal, štaviše, kladite se na fudbalske utakmice, znate da za 90 minuta ovakvih duela može biti mnogo dešavanja.

Kladionice se susreću sa ovim izazovom i omogućavaju vam da se kladite:

 • Rezultat
 • ukupni ciljevi,
 • Crta
 • dupla šansa,
 • Hendikep
 • tačan rezultat,
 • oba tima će dati gol,
 • opklade bez nerešenog rezultata,
 • kombinovane biljke,
 • Strelci,
 • opklade na žuti/crveni karton,
 • ugao i opklade za slobodan udarac,

The above events apply to individual matches for which bookmakers place odds. You can find this kind of odds every round of the English league, Primera Division, Bundesliga, Serie A or Ekstraklasa. These most popular games generate the widest range of bets on football at bookmakers. Well staffed, when it comes to the number of odds, there are also meetings of European cups (Champions League / Europa League) and representative competitions (Euro, World Cup).

Klađenje na fudbal uživo

Klađenje na fudbal uživo

Ljubitelji fudbala znaju da utakmice mogu da budu veoma nepredvidive, a ponekad postoje i utakmice u kojima se sve okreće naglavačke. Predviđanja pred meč ponekad brzo uzmu udarac, kada igrač dobije crveni karton ili neko od igrača napusti teren sa povredom. Ovo redefiniše kvote, ali opklada pre meča više ne može da se menja. Šta onda? Fudbal je dostupan u klađenju uživo u onlajn kladionicama. A to znači da tokom takmičenja – možete da igrate fudbalske opklade na meč koji trenutno gledate!

U uživo fudbalske opklade možete da se kladite na meč koji se trenutno igra. Šta to znači? Na primer, da možete da odigrate opkladu u 65. minutu rezultatom 0:1, da će se meč završiti nerešenim ili nekim drugim rezultatom. O tome se radi u klađenju uživo, da na osnovu trenutne situacije na terenu možete dati savete za klađenje. “Žive” šanse, naravno, odražavaju tok meča, a protok vremena takođe igra važnu ulogu.

Šta ćete još izabrati u živim fudbalskim tipovima?

Opklade za fudbal uživo takođe mogu biti povezane sa zbirom golova ispod/preko, hendikepa, 1. U ponudi živih fudbalskih kladionica možete pronaći i takva tržišta kao što su:

 • Koji tim će imati još jedan ćošak?
 • Koji tim će biti kažnjen žutim kartonom?
 • Ko će postići sledeći gol?
 • U kom vremenskom okviru će biti postignut gol?

Nema nestašice “živih” opklada tokom takozvanog livebettinga. Igrači koji poznaju fudbal i mogu da donose zaključke iz taktike timova i toka takmičenja – imaju šansu da stave efektne tipove.

Dugoročne opklade na fudbal

Opklade na fudbal na prvom mestu tiču se specifičnih mečeva srpski, engleske, španske lige itd. Međutim, klađenje na fudbal nije uvek u adekvatnom predviđanju ishoda Bajernovog sukoba sa Real Madridom. Kladionice idu dalje i nude dugoročne opklade na fudbal.

Šta možete da nađete u dugoročnim fudbalskim kladionicama? Ovo je ponuda kursa koja uključuje konačne odluke, npr. Sa ovom vrstom opklada možete se kladiti:

 • Ko će osvojiti Premijer ligu?
 • Ko će biti najbolji strelac La Lige/Serije A/Premijer lige?
 • Ko жe biti otpušten iz Ekstraklase?
 • Koji tim će završiti sezonu u TOP 4 lige?
 • Ko će osvojiti Evropsko prvenstvo?
 • Ko će napredovati iz grupe na Evropskom prvenstvu/Svetskom prvenstvu?

Ponude kladionica za fudbal tiču se upravo takvih događaja koji dugoročno imaju odluku. Rezultat opklade “ko će postati šampion Nemačke” zahteva celu sezonu, a ne samo jednu utakmicu. To je dugoročno klađenje na fudbal.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najnovije vijesti

Šibice koje su otišle u istoriju

Teško je izabrati par šibica koje treba zapamtiti. Ima ih puno i svako ima svoj set sastanaka, za koje...

Više ovakvih članaka