Gordanu Kičiću uručena nagrada „Mija Aleksić-biti glumac“

Gordanu Kičiću večeras je u velikoj sali Doma kulture uručena nagrada „Mija Aleksić-biti glumac“ . Nagradu su uručile Jadranka Dostanić, zamenica predsednika opštine i Lidija Radovanović, sestričina Mije Aleksića.

Uručenju je prisustvovao Dragan Arsić, direktor Kulturnog centra Gornji Milanovac a prisutnima se obratio i Gordan Matić, direktor Filmskog centra Srbije.

Gordan Kičić

Meni ova nagrada privatno i poslovno mnogo znači, pre svega zato što nosi ime Mije Aleksića- kaže Kičić i naglašava da u profesionalnom smislu ima poseban značaj jer je dobitnik nagrade po preporuci kolega Nenada Jezdića i Nebojše Dugalića, laureata iz predhodnih godina.
-Zahvalan sam Gornjem Milanovcu, njegovom gradu i njegovoj porodici , koji se trude da se njegovo ime ne zaboravi, jer je jedan od naših najvećih glumaca. Privatno sam poznavao Miju Aleksića, kao dete,imali smo kuću u istom mestu, u Tribjunu,kod Vodica u Dalmaciji, gde sam provodio vreme sa njim i njegovom porodicom. Neki krug se zatvorio i verujem da bi on bio srećan što sam ja dobio nagradu sa njegovim imenom– rekao je Kičić.

Gordan Kičić je istakao večeras da mu kako u životu, tako i na poslovnom planu izuzetno znači podrška porodice, a posebno supruge Zorane koja je večeras zajedno sa njim boravila u Gornjem Milanovcu.

Gordan i Zorana Kičić

Opširniji izveštaj sa dodele nagrade pogledajte u ponedeljak na TV GM PLUS, u Centralnoj informativnoj emisiji Dan.

GM Press / Mirjana Milićević

Tekst je objavljen u okviru projekta „Gornji Milanovac danas“, sufinansiran sredstvima Opštinske uprave opštine Gornji Milanovac.

 

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *