I dalje se traga za nestalom staricom

Potraga za Milevom Petrović (75), koja je pod nerazjašnjenim okolnostima, nestala iz Doma za stare u Vranićima se nastavlja. Starica, koja je štićenica Doma za smeštaj starih lica u ovom čačanskom selu, poslednji put je u toj ustanovi viđena u nedelju.
Pripardnici policije i sektora Civilne zaštite juče su bezuspešno pretraživali teren Vranića i okolnih sela, ali nisu naišli na tragove
koji bi ukazali gde se starica u ovom trenutku nalazi.
bratislav Zecevic
Bratislav Zečević, Foto: GM Press
„Na poziv Policijske uprave u Čačku jedinice Civilne zaštite su se odazvale u potrazi za nestalom ženom. Reč je o starijoj osobi koja ima problem sa demencijom i nestala je iz Doma za stare u Vranićima“, kaže u izjavi za televiziju GM Plus, Bratislav Zečević, načelnik Štaba za vanredne situacije u Čačku.
Kako prenosi agencija „MNA“, vlasnik Doma za stare Pero Marić je izjavio da su se u ponedeljak javljali meštani okolnih sela koji su primetili ženu u papučana i bade mantilu u okolini Milićevaca, u blizini rudarskih kopova u ovom mestu. Zbog toga je potraga juče i krenula upravo sa ove lokacije.
„Pretražili smo teren Vranića, Gornje Gorevnice i Vranića, međutim vremenski uslovi su bili veoma loši, a i psi tragači više nisu izdržali, pa smo u kasnim popodnevnim satima potragu prekinuli. Traganje je danas nastavljeno od strane policije, a oni su za staricom u potrazi od ponedeljka“, zaključuje Zečević.
Mole se meštani Vranića, Milićevaca, Gornje Gorevnice, ali i rubnih sela milanovačke opštine Leušića, Brđana i Drenove da ukoliko imaju bilo kakvu informaciju o nestaloj ženi, jave najbližoj stanici policije.
Saznanja o nestaloj ženi takođe mogu dostaviti Situacionom centru grada Čačka na 0800 112 032.
Gordana Injac
Ostale vesti možete pročitati ovde.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *