Izborni materijal predat predsednicima biračkih odbora

Izborna komisija opštine Gornji Milanovac juče je zajedno sa radnim telom predala izborni materijal biračkim odborima i izvršena je osnovna instruktaža, obzirom da su svi predsednici i zamenici predsednika biračkih odbora već prošli potrebne obuke pre mesec i po dana.

-Još jednom smo govorili o načinu na koji se sprovode izbori, o samom postupku glasanja i utvrđivanju rezultata – kaže za GM Press Dragan Vučićević, predsednik opštinske Izborne komisije i dodaje – mi smo sada u dežurstvu do otvaranja biračkih mesta, do nedelje u 7 sati kada počinje glasanje. Tokom današnjeg, sutrašnjeg dana kao i u nedelju do 11 sati u nedelju, sva lica koja ne mogu da izađu na glasanje zbog bolesti, invalidnosti, raznih drugih okolnosti mogu da prijave Izbornoj komisiji na telefonski broj 032/711-002 ili predsednicima i zamenicima predsednika biračkih odbora  naglasio je Vučićević.

Prema potvrđenom spisku ukupan broj birača sa pravom glasa na području milanovačke opštine je 35.973 a štampa se 36.081 glasački listić jer je 108 obavezna zakonska rezerva.

Podsećamo, na ovim izborima građani će moći da biraju između 4 izborne liste, a to su : broj jedan Aleksanadar Vučić za našu decu koja ima 49 kandidata za odbornike, na drugom mestu je koalicija   Ivica Dačić – Socijalistička partija Srbije i Jedinstvena Srbija – Dragan Marković Palma, takođe sa 49 kandidata, treća lista je Pobedi i spasi opštinu Gornji Milanovac – Milisav Mirković sa 49, dok je sa 17 kandidata za odbornike, na četvrtom mestu  lista  dr Vojislav Šešelj Srpska radikalna stranka – zaključio je Vučićević.

GM Press / Mirjana Milićević

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *