Još jedna humanitarna akcija za Aniku

Ivankini prijatelji nastavljaju niz aktivnosti u borbi za Anikin život. Jedna od brojnih budućih akcija koje najavljuju je Humanitani “Keš za treš”, u saradnji sa kompanijom “Set reciklaža” iz Beograda, u Tehničkoj školi “Jovan Žujović”. U petak i tokom vikenda, 16, 17. i 18. oktobra od 10-18 sati, sugrađani će moći da donesu stare kućne uređaje i aparate, koji će biti otkupljeni po duploj otkupnoj ceni. Prema rečima Ivane Đurović, organizatorke akcije, ovo je pravi način da sugrađani recikliraju otpad i pre svega, da pokažu svoju humanost.

Ivana Đurković, organizatorka humanitarne akcije keš za reš

-Kompanija “Set reciklaža” iz Beograda izašla nam je u susret u ovoj akciji, pa pozivamo sve sugrađane da donesu nešto od svog starog elekričnog i elektronskog otpada, televizore, frižidere, veš mašine, monitore, kućišta,- rekla je Ivana Đurović, jedna od organizatora akcije, dodajući, – kompanija je dala opciju da ona da svoju otkupnu cenu za svaki artikal, na primer,ukoliko je otkupna cena veš mašine 1100 dinara, oni nam dupliraju tu cenu, odnosno za Anikin život uplaćuju 2200. Verujem da puno naših sugrađana u svojim kućama i stanovima ima višak starih kućnih uređaja i aparata, njihovom reciklažom rešiće se otpada, učiniće dobro delo sebi i prirodnom okruženju, a što je najvažnije, maloj Aniki, jer će sav novac biti uplaćen na račun fondacije za njeno lečenje.

Organizatori, Ivankini prijatelji, mole sugrađane da se odazovu i pridruže akciji “Keš za treš”, u što većem broju, kako bi se sakupilo više novca za Anikinu životnu borbu. Neka Gornji Milanovac opet pokaže svu humanost u borbi za svoju malu sugrađanku.

Stariji sugrađani koji nisu u mogućnosti da dostave uređaje, mogu da pozovu brojeve telefona 064 420 5 333 i 066 401 361 i 065 202 33 66, i neko će doći da preuzme otpad.

 

GM Press / Aleksandra Stevanić

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *