Kako platiti sportsko klađenje?

Obavezno pročitati

Počeci onlajn sportskog klađenja podrazumevaju registraciju naloga i savladavanje umetnosti traženja kvota. Prvi koraci mogu delovati teško, jer u ponudama kladionice ima mnogo mečeva i događaja. Igrači koji se nikada nisu bavili šansama možda neće razumeti na šta misle. Zato je potrebno da provedete neko vreme učeći o tržištima i mehanizmima koji regulišu sportsko klađenje.

Kakva je ovo zabava? Naravno, kako bi se tačno predvideo rezultat meča. Kvote na rezultat određuju stepen verovatnoće, a takođe vam govore koliko možete da zaradite. Velike šanse daju dobre rezultate, ali sa druge strane, to znači manje šanse za pobedu. Međutim, nije slučaj da velike šanse nikada ne uđu. Profesionalni dojavnici traže svoje šanse da pobede kladionicu u takvim opkladama. Uopšte ne odustaju od velikih šansi, pa ih čak i često koriste.

Ako ste početnik, onda prilikom postavljanja opklada treba da postavite budžet za igru i držite se postavljene strategije. U tu svrhu pomažu sistemi klađenja – na početku vam savetujemo da isprobate ravan kolac, a vremenom potražite sve složenije strategije. Čega još vredi se sećati na startu? O poboljšanju vaših veština dojavljivanja. Šta se dešava? Radi se o izbegavanju slepog igranja, i pravljenju sve promišljenijih opklada. Zato vredi izabrati sport u kojem se osećate kao stručnjak. Tada će vam biti lakše da analizirate u potrazi za opkladama sa najvećom verovatnoćom da ćete biti pogođeni.

Kako da počnem da se kladim na mečeve?

Gde počinje? Onlajn kladionice su pripremile ponude na takav način da novi dojavljivač može da počne tako što će dobiti bonus za početak. Da biste uloћili kupon u online klađenje – morate biti registrovani korisnik. Ovom prilikom, u mnogim kladionicama koje ćete naći na zagranie.com dobićete bonuse za dobrodošlicu. Šta možete da dobijete od njih? U ovom slučaju, govorimo o besplatnim opkladama, opkladama bez rizika i bonusima za depozit.

Ove vrste bonusa vam daju odličnu priliku da isprobate svoju strategiju klađenja. U ponudi za povraćaj novca možete dobiti povraćaj cene ako pogrešno otkucate kupon. Međutim, ako kreirate račun sa kladionicom bez depozita, dobijaćete besplatnu opkladu bez sopstvenog doprinosa. Ovo je velika pogodnost u klađenju, naročito na početku avanture sa kladionicom.

Kako da počnem da se kladim na mečeve?

Kako da se kladim na mečeve u onlajn kladionici? Uputstvo “korak po korak”

Kako da počneš da se kladiš na mečeve? Koje poteze treba napraviti zauzvrat, kako se ne biste bacili u preduboku vodu, a usput iz dana u dan postali bolji dojavljivač sa sve impresivnijim budžetom za igru?

  • korak 1. Registracija naloga igrača

Prvi korak je uvek registracija naloga kod izabrane online kladionice, bez ovog klađenja na online mečeve neće biti moguće. Mnogi manje iskusni dojavioci plaše se ovog procesa poput vatre, ali u stvarnosti je mnogo manje komplikovan nego što se na prvi pogled može činiti.

Sve što treba da uradite je da posetite sajt izabrane kladionice (to možete uraditi i jednostavnim klikom na neki od banera vidljivih na našem veb sajtu) i izabrati opciju REGISTRATION koja se obično nalazi u gornjem desnom uglu. Ovo će odvesti igrača u registracioni formular, gde morate da navedete neke lične podatke i… Spreman! Igrač može da počne da se kladi na mečeve. Mada, ne baš…

  • korak 2. Depozit

Klađenje na utakmice preko interneta neće biti moguće dok igrač ne zasluge za svoj budžet pripisuje prvom depozitu. Tačno je da postoje izuzetne situacije u kojima kladionica nagrađuje igrača besplatnim sredstvima za samu činjenicu registracije (takozvani bonus dobrodošlice freebet) i ne zahteva nikakav depozit, ali klađenje na mečeve besplatno i dalje nije standard na poljskom tržištu i verovatno će tako ostati još neko vreme.

Tako je igrač primoran da uplati prvi depozit. Kako se to radi? Vrlo je jednostavno, samo kliknite na dugme DEPOSIT na sajtu kladionice, a onda će sistem voditi igrača za ruku kroz sledeće faze depozita. Jedan od pozitivnih efekata amandmana na Zakon o kockanju je činjenica da su od tada pravne kladionice poštovale samo 100% dokazane i sigurne opcije plaćanja, zahvaljujući kojima igrači nemaju ni najmanji razlog da brinu o svojim sredstvima.

  • korak 3. Iskoristite promociju dobrodošlice

Bonusi za doček novih igrača su odlična prilika da primetno poboljšate svoj budžet za dalju igru, i kao rezultat toga, uživate u sigurnom klađenju na mečeve nedeljama i mesecima. Vrhunske pravne kladionice sa licencom čak i nadmašuju jedna drugu u ponudi viših i viših paketa za početak, a genijalnost zaposlenih na najboljim sajtovima za klađenje na utakmice ne poznaje granice.

Efekat ovoga je da mi tipseri čak možemo da biramo između odličnih bonusa za dobrodošlicu i odlučimo da izaberemo najtimalnije unapređenje za naš stil klađenja na mečeve. Za neke igrače, najatraktivniji će biti bonus za depozit, drugi će odlučiti da opkladu dobrodošlice iskoriste bez rizika, a za ostale najprivlačniji će biti besplatan freebet bonus za početak.

Odlična vest sa stanovišta dojavi je da najbolji sajtovi za klađenje na utakmice nude svojim novim kupcima sve ove bonuse u isto vreme, bazen besplatnih sredstava se vrlo često računa u hiljade zlota, a novostvoreni nalog igrača ne bi trebalo dugo da bude prazan.

  • korak 4. Izgradnja kupona

Na kraju, možemo da nastavimo sa mirnom glavom na ono što je klađenje na mečeve, tačnije na izgradnju kupona. Sreća poljskih dojavnika leži u činjenici da ponuda opklada koje predlažu najbolji sajtovi za klađenje na mečeve puca po šavovima, pa bi trebalo lako da pronađete savete za lige i utakmice koje vas zanimaju, kao i vredne kvote sa puno vrednosti u okviru određenog sastanka.

Vrhunske pravne kladionice pokrivaju stotine mečeva svake nedelje, a pored ponude pred meč, na raspolaganju je i odeljak LIVE na raspolaganju dojavljivcima, gde se možete kladiti na utakmice tokom njihovog trajanja. Ne samo to! Svaki meč uživo je spakovan u veliki paket uvek autičnih i korisnih statistika utakmica, a dosta mečeva možete pogledati u besplatnim livestream-ima na sajtu kladionice.

Od sada pa na dalje, lopta je u vašem terenu, a vaš jedini zadatak je da pronađete i stavite na kupon nekoliko vrednih tipova, date ulog opklade i… naoružavate se strpljenjem dok čekate ishod mečeva na koje ste se kladili.

  • korak 5. Povlačenje dobitka

Poslednji, ubedljivo najprijatniji korak kada se kladite na mečeve je trenutak isplate dobitnih sredstava. Sve je išlo po razmišljanjima dojavljivača, ispostavilo se da je efektivnost njegovih kupona toliko dobra da je omogućila da zaradi, pa samim tim nije ostalo ništa drugo nego da se sredstva sa računa kladionice prebace na privatni bankovni račun. Kako se to radi?

Dok u slučaju depozita postoji prilično širok spektar raspoloživih opcija plaćanja igračima koji se klade na utakmice, prilikom povlačenja osvojenih sredstava, tradicionalni bankovni transferi su često jedini cenjeni metod. Međutim, ispostavilo se da ovo nije toliko iritantno kao što se čini. Ukoliko banka napravi instant transfer iz kladionice, sredstva će se pojaviti na računu u roku od nekoliko (tinejdžerskih) sati, a svaki transfer je naravno 100% besplatan i oslobođen bilo koje provizije.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najnovije vijesti

Šibice koje su otišle u istoriju

Teško je izabrati par šibica koje treba zapamtiti. Ima ih puno i svako ima svoj set sastanaka, za koje...

Više ovakvih članaka