Klađenje uživo. Kako se kladiti i pobijediti u klađenju uživo?

Obavezno pročitati

Kladionice su podijeljene na one koji su specijalizirani za klađenje prije utakmice i one koji igraju gotovo isključivo sportsko klađenje uživo. Livebetting, odnosno klađenje na sportske događaje uživo, ima sve više pristaša, a kladionice koje reagiraju na potražnju na tržištu stvaraju sve bogatiju ponudu klađenja uživo.

Što je klađenje uživo?

Što je klađenje uživo?

Nekada su kladionice mogle stavljati samo redovite oklade prije utakmice o tome tko će pobijediti u određenoj utakmici, koliko će golova biti postignuto u njima, pa čak i tko će to zabiti itd. Kladionice su iz godine u godinu proširivale svoju ponudu za klađenje stvaranjem novih oklada, ali nedostajao je jedan važan detalj, a to je klađenje na utakmice uživo kada koeficijenti reagiraju na događaje na terenu.

Livebetting je igra tijekom određenog sportskog događaja, kada se koeficijenti klađenja mijenjaju ovisno o tome što se u njemu događa. Dobar primjer kako funkcionira sportsko klađenje uživo je kada se gol postigne u nogometnoj utakmici. Recimo da se radi o utakmici Barcelona – Leganes, u kojoj su Katalonci jasni favoriti sraza, a izgledi prije utakmice za njihovu pobjedu su 1,25.

Barcelona taj dan loše započinje utakmicu, dok igrači Leganesa osjećaju svoju priliku i zabijaju gol u 15. minuti. Favorit gubi 0:1, kladionica odmah nakon gola za goste blokira mogućnost igranja savjeta za ovaj susret, a desetak sekundi nakon nastavka igre daje nove izglede za određene događaje.

Izgledi za pobjedu Barcelone definitivno se povećavaju: sada ih je, primjerice, 1,65, a igrač ima priliku donijeti odluku: iskoristiti sporiji početak favorita i igrati za svoju pobjedu ili uzeti u obzir da su tog dana jednostavno u slabijoj formi i da će izgubiti. Druga mogućnost je, na primjer, pričekati početak drugog poluvremena s mišlju: “Nakon pauze sigurno će doći na posao i zabiti barem dva gola.”

Gdje mogu staviti oklade uživo?

Klađenje uživo danas je jedan od najraširenijih oblika klađenja na sportske događaje i teško je zamisliti online kladionicu koja ne pruža ovu vrstu klađenja na svojoj web stranici. Stoga je vrijedno obratiti pozornost na nekoliko detalja koji dokazuju da određena kladionica ima najbolju ponudu za igrača i vrijedi se okušati u klađenju uživo tamo.

  • Prvo izdanje je, naravno, širina ponude. U starim vremenima, kada se ponuda uživo tek razvijala, kladionice nisu pružile nikakve detaljne mogućnosti klađenja na svojim web stranicama, ograničavajući se samo na najpopularnije odabire kao što su pobjeda, ispod / iznad itd., Što je značilo da je klađenje uživo vrlo ograničeno. Danas većina kladionica nudi pristup velikoj većini oklada koje su već prisutne u ponudi prije utakmice.
  • Drugi važan čimbenik je prisutnost intuitivnog livetrackera, koji vam omogućuje da shvatite što se događa u određenoj utakmici, kao i da pregledate napredne statistike koje vam mogu pomoći da se učinkovito kladite. Veliki dio kladionica također nudi pristup besplatnom prijenosu određenih utakmica, koje su vidljive u malim prozorima. Naravno, ovi prijenosi imaju malo kašnjenje i praktički nema šanse reagirati na određeni događaj brže od kladionice. Praćenje emitiranja, međutim, puno pomaže u igranju uživo, jer vam daje priliku da pregledate ono što se događa na terenu i procijenite raspoloženje timova / igrača već tijekom događaja.

Što kladiti uživo? Najpopularniji sportovi za klađenje uživo

Treba igrati samo događaje iz disciplina na kojima se dobro poznajemo i koje analiziramo, prvenstveno kako ne bismo izgubili kontrolu nad klađenjem. Većina sportova dostupnih u ponudi za klađenje prije utakmice također je prisutna u ponudi uživo. Svaki od njih je specifičan, a prije nego što pokušamo igrati utakmicu uživo, vrijedi upoznati značajke najpopularnijih disciplina.

Što kladiti uživo? Najpopularniji sportovi za klađenje uživo

Nogomet – Klađenje uživo

Najpopularniji timski sport ujedno je i najčešće predviđeni sport u klađenju uživo. To je zbog, s jedne strane, visoke dinamike igre, ali s druge strane, i činjenice da se koeficijenti u njoj mijenjaju praktički samo kada se na terenu dogodi nešto važno. Naravno, kada jedan od timova ima veliku prednost, možete primijetiti male fluktuacije tečaja, ali oni nisu dovoljno veliki da propuste visoke koeficijente ako primijetite određenu pravilnost.

Tenis – klađenje uživo

Najpopularniji od pojedinačnih sportova također uživa značajan interes. Kao iu slučaju nogometa, najveće fluktuacije tečaja uočavaju se u važnim trenucima susreta, poput prekida suparničkog servisa, kao i nakon seta koji je osvojio određeni igrač.

Još jedna prednost ovdje je zgusnut raspored utakmica, što znači da vodeći igrači često preskaču sastanke na manjim turnirima ili nisu u optimalnoj formi na njima. Na početku susreta možete vidjeti da je teoretski puno bolji igrač u slabijem raspoloženju i iskoristiti visoke izglede za protivnika.

Košarka – Klađenje uživo

To je dinamična sportska disciplina u kojoj se prednosti često postižu vrlo brzo i protivnik ih može jednako brzo eliminirati, što naravno znači da se tijekom određenog susreta koeficijenti brzo mijenjaju. Posebno je zanimljiva u tom smislu košarkaška NBA liga, u kojoj igraju najbolji košarkaši svijeta, a u danom danu nekoliko njih može biti u vrlo dobrom šuterskom raspoloženju, što pogoduje stvaranju velikih prednosti.

Kako učinkovito kladiti oklade uživo?

Gledajući livebetting, možda mislite da je to idealna opcija za napojnice, dajući im gotovo potpunu kontrolu nad procesom klađenja. Međutim, treba imati na umu da kladionice nikada ne olakšavaju zadatak kupcima svojom slobodnom voljom, a klađenje uživo također je izgrađeno na takav način da im se osigura najveća moguća dobit. Teoretski, što brže donosimo odluke, to bolje za nas, ali onda je lakše pogriješiti. Najvažnije pogreške pri klađenju na utakmice uživo su:

  1. Pretjerana žurba

Igranje uživo vrlo je lako napraviti pogrešku koja bi bila nezamisliva tijekom klađenja prije utakmice. S brzo promjenjivim koeficijentima lako se izgubiti, npr. igranjem oklade nasuprot onoj koja se trebala igrati. Veliki broj opcija na web mjestu koje se brzo mijenja također radi na nedostatku igrača;

  1. Usredotočujući se isključivo na pogreške kladionice

Takve se situacije događaju, ali prvo se uhvate vrlo brzo, a drugo, kladionica još uvijek može računati okladu kao povrat novca i smanjiti ograničenje uloga na određenu okladu na određenu okladu na danu okladu na račun igrača. Pogreške se događaju sve rjeđe, jer kladionice imaju bolji i bolji softver za klađenje uživo;

  1. Preveliki budžet za klađenje uživo

Igranje klađenja uživo općenito je teže od igranja klađenja prije utakmice, pa je pogrešno usredotočiti više novca na livebetting nego na igru prije utakmice. Jednostavna dostupnost raznih oklada uživo i vjerovanje u prividnu predvidljivost ove vrste klađenja također dovodi do čestog igranja nakon neuspješnih oklada, a to nije dobra opcija ne samo za klađenje uživo, već i za klađenje na utakmice prije nego što počnu.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najnovije vijesti

Šibice koje su otišle u istoriju

Teško je izabrati par šibica koje treba zapamtiti. Ima ih puno i svako ima svoj set sastanaka, za koje...

Više ovakvih članaka