Konkurs za upis dece u PU “Sunce” u Gornjem Milanovcu raspisuje se 5. maja

Konkurs za upis dece u predškolsku ustanovu „Sunce “ biće raspisan i ove godine 5. maja, a roditelji čija deca prošle godine nisu primljena, mogu ponovo da konkurišu.

– Obzirom da se ove godine zbog situacije sa COVIDOM -19 sve  popunjava u elektronskioj formi, zamolila bih sve roditelje čija deca nisu primljena u vrtić prošle godine, da ponovo popune obrazac koji mogu pogledati na našem sajtu – rekla je Violeta Antonijević, direktorka PU “Sunce” i dodala: –  Nove grupe se primaju od septembra, a konkurs za prijem se raspisuje 5. maja i traje dve nedelje. Roditelji popunjavaju obrazac za prijem dece i šalju ga u vrtić, a ostalo pribavlja ustanova po službenoj dužnosti.

Kada je u pitanju upis mališana u vrtić, bilo je nedoumica u vezi sa potvrdama za zaposlene roditelje. U slučajevima kada firma  ne radi, a roditelji ne mogu da obezbede potvrdu,ustanova će, prema rečima direktorke imati razumevanja i strpljenja za pribavljanje pomenutuh do kraja konkursa.

Dobra vest za sve roditelje da je da je PU „Sunce“ proširenjem svojih kapaciteta u mogućnosti da primi veći broj mališana, što će smanjiti liste čekanja.

– Otvaranjem ove tri sobe u PU „Sunce“ do septembra, znatno će se smanjiti liste čekanja za vrtić  jer će pored 120 biti primljeno još šezdesetoro dece, tako da će na listi čekanja ostati oko stotinak mališana što je znatno manje u odnosu na prethodnu godinu. –zaključila je Antonijević.

Svim mališanima generacije 2017/2018  želimo srećan upis u vrtić, a predškolskoj ustanovi “Sunce” uspešan rad  i još veći broj dece.

 GM Press / PU Sunce

 

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *