LIDL Srbija spaja praznike za sve zaposlene

Kompanija Lidl Srbija obaveštava potrošače da tokom prvomajskih praznika, u petak, subotu i nedelju (1 – 3. maj) Lidl prodavnice NEĆE RADITI.

U ovoj vanrednoj situaciji naši zaposleni su bili tu za svoje sugrađane, i iz dana u dan se prilagođavali promenama i potrebama za snabdevanjem, dajući uvek više i obezbeđujući prijatnu kupovinu. Tim povodom, želimo da omogućimo svim našim zaposlenima da se u znak proslave Međunarodnog praznika rada, zasluženo odmore tokom tri spojena neradna dana.

Verujemo da su se naši potrošači već snabdeli za potrebe vikenda, a Lidl prodavnice biće opet otvorene od ponedeljka, u 07 do 17h. Sva aktuelna radna vremena i promene, mogu se pratiti na zvaničnoj stranici kompanije Lidl Srbija, na linku lidl.rs.

O Lidlu

Kompanija Lidl deo je nemačke Švarc grupe (SchwarzGruppe), jednog od vodećih prehrambenih trgovinskih lanaca u Evropi. Posluje u 32 zemlje širom sveta i broji više od 287.000 zaposlenih. Na osnovu nacionalnih nagrada za najboljeg maloprodavca u više zemalja Evrope, Lidl je nosilac priznanja „RetaileroftheYearEurope” za 2018/2019.

Lidl je u Srbiji svoje prve prodavnice otvorio u oktobru 2018. godine i trenutno ima 39 prodavnica u 27 gradova širom zemlje. Imamo dugoročne planove sa ciljem da potrošačima širom Srbije ponudimo jedinstveno iskustvo kupovine i najbolji odnos cene i kvaliteta, po čemu smo prepoznati u svetu.

GM Press / LIDL Srbija

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *