Ljubica u poseti Karate klubu „Milanovac“

Mališani koji vredno vežbaju u karate klubu Milanovac, osvajaju brojne nagrade i priznanja, i pored svega na pravi način uče i usvajaju pravila o selektovanju otpada. Zbog toga su ovom prilikom i nagrađeni, a zadovosljtvo zbog dobijenog poklona bilo je utoliko veće jer ga je uručila upravo Ljubica.

ljubica u kk milanovac
Foto: GM Press

„Moji druagri iz KK „Milanovac“ su bili vredni i veoma su vodili računa o selekciji otpada“, kaže Ljubica i dodaje da će i u narednom periodu budno motriti na to koliko deca vode računa o razdvajanju PET i kartonske amblaže. Prema njenim rečima, utičući na svest mališana o selekciji otpada, stvaramo ljude koji će u budućnosti voditi računa o svojoj životnoj sredini.

ljubica u kk milanovac
Foto: GM Press

Đorđe Petrović, koji svakodnevno radi sa mališanima i koji je uz njihovu spremnost da vežbaju i uče, najzaslužniji za zapažene rezultate koje postižu, kaže da dosta vremena osim o karateu provode razgovarajajući o svim oblastima značajnim za pravilan razvoj dece. Jedna od tema kojoj su posvetili vreme bila je i selekcija otpada.

„Mi se trudimo da edukujemo našu decu, a jedna od bitnih stvari je selekcija otpada i sve ono što je Ljubičina misija. Mi smo nju prihvatili kao deo našeg tima, sledimo njen rad i deca prepoznaju te vrednosti. Nas je podržalo JKP Gornji Milanovac i zahvaljujem se Ivanu Laziću, direktoru“, kaže Đorđe Petrović, trener KK „Milanovac“ i dodaje da se KK „Milanovac“ kao organizacija ugleda na njihov rad i rezultate.

ljubica u kk milanovac
Foto: GM Press

Inače, Karate klub „Milanovac“ nalazi se među 5 najuspešnijih srpskih klubova na državnom nivou, a samo prethodnog vikenda na Kupu Srbije u karateu za poletarce, pionire i nade, osvojili su 11 medalja i to čak pet zlatnih, tri srebrne i tri bronzane.

Mirjana Milićević

Ostale vesti možete pročitati ovde.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *