Ljubičice za lepši izgled grada

Jesenja sadnja cveća jedna je od redovnih aktivnosti iz plana i programa JP za izgradnju opštine Gornji Milanovac. Danas su zasađene sadnice ljubičica ispred zgrade Okružnog načelstva, kao i u Gradskom parku. Prema rečima Božidara Vučetića, direktora Javnog preduzeća za izgradnju, 10.000 sadnica biće raspoređeno u parku, na Gradskom trgu, kao i na trijanglama kod Tenka i izlazu prema Čačku, kružni tok kod “Pika.”

Božidar Vučetić, direktor Javnog preduzeća za izgradnju

-Radi lepšeg izgleda grada, JP za izgradnju Gornji Milanovac izvodi redovnu jesenju sadnju cveća, čija vrednost radova iznosi oko 270 000 dinara – rekao je Vučetić i dodao – u pitanju su biljne vrste otporne na zimske uslove, koje cvetaju i tokom hladnih zimskih i jesenjih dana. Za danas je planirano da se zasadi zelena površina ispred zgrade Okružnog načelstva, kao i Gradski park. Nadamo se da će nas vreme poslužiti, kako bismo posao završili do sredine ove sedmice. Ovo su inače, završni radovi što se tiče javnih zelenih površina, s obzirom da je sezona pri kraju, JP će obratiti pažnju na pripremu kompletne mehanizacije za predstojeću zimsku sezonu. –

JP za izgradnju koje je tokom sezone aktivno učestvovalo u radovima na sanaciji štete nanete tokom poplava na području milanovačke opštine, izgradnji infrastrukture u mesnim zajednicama, kao i ukrašavanju javnih zelenih gradskih površina, planira pripreme za nastupajuću, zimsku sezonu.

 

GM Press / Aleksandra Stevanić

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *