Mališani iz PU „Sunce“ pomažu Aniki

Deca su najiskreniji mali ljudi koji sve razumeju. Drugari iz PU „Sunce“ shvatili su koliko je važno biti human i pomoći onome kome je potrebno. Ovi četvorogodišnjaci priključili su se sa svojom vaspitačicama, Jelenom Radonjić i Jelenom Petrović u humanitarnoj akciji za Aniku. Svoju kreativnost i empatiju izrazili su kroz poklone; ukrasne ramove za slike i fotografije, ogrlice, narukvice koji  će u subotu, od 8 sati biti izoženi na humanitarnom Bazaru na Gradskom trgu.

Jelena Radonjić, vaspitač

–  Pripremili smo simbolične poklončiće koji će biti prodavani na humanitarnom Bazaru u subotu i nadamo sa da će sa sugrađani odazvati i kupiti njihove poklone.- rekla je Jelena Radonjić, vaspitač, PU „Sunce“, dodajući deca vole da ispoljavaju kreativnost, posebno kada je za drugu decu, mi se trudimo da im tu ljubav prema drugima širimo, apelujemo na sugrađane da, ukoliko nisu u mogućnosti da kupe nešto od ovih poklona, da donesu stare igračke ili knjige, čijom će se prodajom donirati novac kako bismo pomogli Aniki.-

Kupovinom jednog od njihovih poklona, učestvujete i pomažete u akciji za Anikin život. Svet može biti lepo mesto, a dečji svet je najiskreniji. Budimo humani. Pomozimo da Anika ima dug i srećan život.

 

GM Press / Aleksandra Stevanić

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *