Međunarodno okupljanje motorista u Gornjem Milanovcu

U organizaciji moto kluba ,,Lonely riders” i uz pomoć opštine Gornji Milanovac, Turističke organizacije, Kulturnog centra, Moto Asocijacije Srbije i brojnih sponzora od 16. do 18. avgusta na gradskom bazenu biće upriličeno međunarodno okupljanje, četvrto po redu, motorista iz Srbije i nekoliko evropskih zemalja.

Prema rečima Miodraga Ćirakovića predsednika Moto kluba ,,Lonely riders” osim motorista iz Srbije na smotri učestvovaće gosti iz država bivše Jugoslavije, Austrije, Francuske, Nemačke, a među motoristima će biti i jedan gost iz Albanije. Prema najavi, u subotu, 17. avgusta, Milanovčani će moći da prisustvuju tradicionalnom defileu motorista kroz grad.

O tome zbog čega se ova manifestacija održava u Gornjem Milanovcu Miodrag Ćiraković kaže:

– Gornji Milanovac je lepo mesto u srcu Šumadije koji nije daleko nikome. Najbliži moto skup je udaljen 300 km od Gornjeg Milanovca tako da je Gornji Milanovac najpogodniji za ovakvo okupljanje. Ulaz na prostoru gde će se okupiti motorciklisti je besplatan – istakao je Ćiraković za GM Press.

foto: ,,Lonely riders” zvanični program skupa

Govoreći o tome kako se postaje motorciklista Ćiraković je naglasio da je za ovo ,,zadovoljstvo“ dovoljno posedovanje ,,A“ kategorije, dobre volje i motora. Takođe, zbog sve učestalijih nesreća na putevima Srbije, Ćiraković upozorava sve vozače da budu oprezni u vožnji i da se pridržavaju Zakona o saobraćaju.

U toku održavanja ove manifestacije, koja se poklapa sa 50-togodišnjicom čuvenog rok festivala Woodstock, goste će u petak, prve večeri motoskupa, zabavljati mladi milanovački bend ,,Cactus Fields“, ,,Old Man Brothers band“ iz Čačka, koji će svirati repertoar sa Woodstock-a, i ,,Dangube“ iz Kruševca.

Drugo veče biće rezervisano za nastup užičkog  benda “The Highlanders”, uvek pozitivnih Kragujevčana “Vesele osamdesete”  i SMACK TRIBUTE BAND-a “Mračni mol”. Moto skup je otvoren za sve.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *