Milanovačka premijera Vojne akademije 5

Sinoć su u Velikoj sali Kulturnog centra održane dve specijalne projekcije filma Vojna Akademija 5 nakon kojih se brojnoj i mladoj publici poklonio deo glumačke i autorske ekipe ovog ostvarenja.

Nova Vojna akademija predstavlja peti deo priče, a treći film. U ovom nastavku prepliću se ljubavne, komične i tužne scene, ali i, prema rečima glumca Bojana Perića, vrhunske akcione scene i odlična produkcija.

vojna akademija perić
Foto: GM Press

Ovo je i dalje jedna priča o drugarstvu i prijateljstvu, ali i o časti. Moja priča se zasniva na tome da nije bitno koji ti je cilj, nego kako do njega doći, ali pre svega je važno biti čovek. Čast vojnika je nešto što je presveto u tom pozivu, istakao je Perić i dodao da jeta poruka važna da se danas prenese deci.

Projekat „Vojna Akademija“ traje već oko 8 godina, a glumačku ekipu čini dosta mladih glumaca koji su baš ovom serijom krenuli da grade svoju karijeru.

vojna akademija 5
Igor Stojanović, Foto: GM Press

Sam projekat je specifičan i drugačiji od ostalih i zato toliko dugo traje, upravo zbog te neke topline koju mi gajimo u samoj ekipi, a ta ekipa doprinosi da ceo ovaj projekat ima neku težinu. Za sada je veliki odziv publike i mislim da će ovaj nastavak biti dosta gledaniji nego prethodni, naglasio je Igor Stojanović , izvršni producent projekta ovog ostvarenja.

Specijalne projekcije filma Vojna Akademija 5 napunile su sinoć Veliku salu Kulturnog centra, a premijere ovog ostvarenja, osim u Gornjem Milanovcu, održavaće se narednih dana i u drugim gradovima Srbije, kao i u regionu.

Ostale vesti možete pročitati ovde.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *