Muzej plesa u Gornjem Milanovcu

Projekat edukacije i osvešćivanja dece i mladih o savremenom plesu ,,MUZEJ PLESA“ u subotu, 14. decembra, gostuje u Gornjem Milanovcu.

Predstava ,,Muzej plesa” (participativna instalacija) za decu od 3-7 godina biće izvedena u velikoj sali Kulturnog centra (trajanje oko 35min) u tri termina i to: 14.30, 15.30 i 16.30 časova. Ulaz je slobodan, ali je prethodna prijava obavezna, zbog ograničenog broja mesta. Prijave se vrše slanjem poruke na telefon 065/530-3542 (prijava treba da sadrži ime i prezime roditelja, uzrast deteta/dece, kao i izabrani termin predstave).

,,Muzej plesa” se odigrava unutar prostorne instalacije inspirisane istorijom plesa i koreografije. Instalacija, koja predstavlja muzej u malom, sastoji se od različitih prostorija od kojih svaka nudi drugačiji pristup promišljanju o plesu. Tako se u svakoj prostoriji deca na specifičan način susreću sa plesom i koreografijom i imaju mogućnost da individualno ili u grupi stvaraju, posmatraju ili razgovaraju o plesu.

,,Muzej plesa” je jedan od deset pobednika konkursa ,,Centrifuga” za 2018. godinu u okviru programa Superste.net. Takođe, podržan je od strane Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije u 2018. i 2019. godini.

Gm Press

Ostale vesti možete pročitati ovde.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *