Najpopularnije košarkaške oklade

Obavezno pročitati

Košarka je jedan od najpopularnijih sportova na svijetu. Pravne kladionice prepoznaju tu činjenicu i nude svojim kupcima bogat skup oklada na košaricu. U ovom članku raspravljamo o najpopularnijim košarkaškim tržištima i objašnjavamo što treba tražiti prilikom klađenja na utakmice.

Klađenje na košarku. Ključna tržišta

Oklada pobjednika

U košarci su rezultati izvlačenja nemogući, ali online kladionice nude dvije osnovne vrste oklada na pobjednika. Prvi od njih, dvosmjerni tip 12, uzima u obzir sve četvrtine i moguće produžetke. U tom slučaju navodimo koja će od momčadi nakon posljednje sirene imati više bodova na svom računu. Drugi od njih, trostruki tip 1X2, uzima u obzir samo četiri četvrtine i ne uzima u obzir moguće prekovremene sate. Zahvaljujući tome možemo odabrati pobjednika sraza, ali i naznačiti remi. Dodano vrijeme u košarici relativno je rijetko, tako da izgledi za remi nakon četiri četvrtine mogu biti stvarno visoki. Međutim, ljudi s talentom za analitiku mogu odabrati podudaranja u kojima je vjerojatnost produžetaka definitivno veća nego u drugima.

Smetnja

U košu, kao i u ostalim momčadskim utakmicama, postoje utakmice u kojima imamo definitivno favorita, na kojima je uobičajeno imati vrlo nizak koeficijent. Kladionice s licencom ministra financija u takvim slučajevima nude hendikep oklade, koje se sastoje od virtualnog odbitka ili dodavanja jedne od strana određenog broja bodova na početku sastanka. Na taj način mogu ponuditi bolji koeficijent na takozvanu sigurnu stvar ili niže koeficijente na slabije, ali s većom vjerojatnošću pobjede.

Četvrt ili pol pobjednika

Košarka je intenzivna disciplina, a rezultati pojedinih četvrtina ili ulova ne odražavaju se uvijek u rezultatu cijelog susreta. U utakmicama između autsajdera i tajkuna, potonji vole pustiti neke fragmente kako ne bi nepotrebno izgubili snagu, što im može biti korisno u okršajima s jačim protivnicima. Kladionice to vrlo dobro znaju i zato nude okladu u kojoj se umjesto da naznačimo pobjednika cijelog susreta, kladimo samo na pobjednika npr.

Broj i zbroj bodova

Ljubitelji košarke vole statistiku, a na temelju njih moguće je zaključiti koliki se broj bodova može očekivati od određene momčadi u određenoj utakmici. Na taj su način stavljene oklade na to hoće li broj bodova koje je osvojio jedan od timova ili zbroj “mreža” koje su dobile obje momčadi biti veći ili niži od vrijednosti koju daje kladionica.

Individualni plijen

Hoće li Stephen Curry protiv San Antonio Spursa postići više od 30 koševa? Hoće li Anthony Davis prikupiti više od 12 lopti protiv Dallas Mavericksa? Hoće li Russell Westbrook zabilježiti više od 10 asistencija protiv Denver Nuggetsa? Košarka nije samo timska igra, već i individualne izvedbe zvijezda. Kladionice su itekako svjesne činjenice da ljubitelji košarke vole razgovarati o postignućima pojedinih igrača, pa im nude i klađenje na njih u tradicionalnim međusobnim okladama. Važno je samo pažljivo analizirati svoj tip, jer svaka serija ima svoj kraj i ako je netko imao deset utakmica zaredom s više od 30 bodova na računu, to ne znači da će u jedanaestoj biti ista.

Iznad/ispod

Inače ukupni bodovi, sastoji se u klađenju na broj bodova koji će se zaraditi tijekom igre. Oklada iznad/ispod koristi se za označavanje premašuje li broj bodova unaprijed određenu razinu. (Na primjer, mlađi od 195 bodova bit će dobitna oklada ako se u utakmici postigne između 0 i 194 boda.)

Ovo je samo nekoliko vrsta oklada koje se koriste u košarci. Online kladionice mogu ponuditi mnoge druge opcije, koje su kombinacija gore navedenih glavnih vrsta oklada dostupnih na tržištu košarkaških klađenja. Uvjereni smo da ćete nakon čitanja osnovne terminologije sportskog klađenja i statistike pronaći neke zanimljive oklade na koje se možete kladiti.

Klađenje na košarku. Ključna tržišta

Kako sami stvoriti dobre košarkaške odabire?

Najbolje odabire mogu stvoriti igrači koji imaju više znanja o igranju. Uostalom, na konačni rezultat utakmice utječu mnogi čimbenici, a neke od njih smo u stanju procijeniti sami. Naravno, uvijek postoje totalna iznenađenja u kojima pobjeđuje autsajder s dvoznamenkastim koeficijentom, ali takve su situacije rijetke. Mnogi iskusni savjetnici slažu se da košarkaški savjeti mogu pomoći u izgradnji pozitivne povijesti ulaznica, sve dok se igrač brine o dobroj analizi prije utakmice i istovremeno je koristi u smislu specifičnosti ove discipline. Kako se ispostavilo, mnogi dobri dojavljivači ne klade se na ishod ili pobjednika, ali njihovi košarkaški izbori usredotočuju se na oklade ispod / iznad na broj bodova.

Na koje se košarkaške utakmice vrijedi kladiti?

Vrijedi se kladiti na one utakmice koje kontinuirano pratimo i koje nas zanimaju. Pouzdano znanje značajno utječe na jednostavnost provedbe analize sastanka prije utakmice. Najveći interes navijača su, naravno, vrste košarke na NBA ligi. Uostalom, ovo su najvažnija i najprestižnija košarkaška natjecanja na svijetu. Međutim, košarkaški tipovi mogu se naći iu mnogim europskim ligama, uključujući španjolsku ligu, koja se smatra najjačom na Starom kontinentu. Španjolska je uglavnom ispred Francuske i Srbije na ljestvici, a globalno odmah iza Sjedinjenih Država. Od kup natjecanja vrijedi pogledati: Euroligu, EuroCup, kao i FIBA Ligu prvaka. Osim toga, postoje reprezentativna natjecanja: Svjetska prvenstva, Europska prvenstva ili Olimpijske igre.

Kako povećati učinkovitost košarkaškog klađenja?

  • Jednostavan način je proširiti svoje znanje o natjecanju, kao i suziti svoje područje interesa na nekoliko timova na čije ćete se utakmice kladiti. To olakšava prikupljanje informacija koje su korisne u izradi kupona.
  • Dobar način je također napraviti opsežnu analizu prije utakmice i provjeriti razne sportske oklade, a ne samo oklade na pobjedu. Kao što smo već spomenuli, košarkaški tipovi po broju bodova vrlo su popularni, što se može procijeniti na temelju statistike s nedavnih sastanaka.
  • Sportsko klađenje na košarku vrijedi se kladiti uživo, jer poznavanje tijeka sastanka može olakšati pronalaženje zanimljivih ponuda. Košarkaški odabiri također se mogu kladiti na nekoliko stranica za klađenje, ovisno o tome koja kladionica nudi veće koeficijente.
  • Brojne promocije i bonusi za klađenje također su važni kako bi vam pomogli u klađenju.
  • Također analizirajte povijest kupona i stavite veliki naglasak na Yield. Pokušajte pronaći pogreške i na temelju njih izvući zaključke koji će poboljšati učinkovitost naknadnih analiza.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najnovije vijesti

Šibice koje su otišle u istoriju

Teško je izabrati par šibica koje treba zapamtiti. Ima ih puno i svako ima svoj set sastanaka, za koje...

Više ovakvih članaka