Novi uspesi SD „Dragan Jevtić Škepo“

Streljačka družina “Dragan Jevtić Škepo” nastavlja da niže uspehe na regionalnim i državnim takmičenjima u različitim kategorijama. U prvom kolu Kupa Srbije u Novom Sadu, prošle nedelje, posebno se istakao mladi Bogdan Marijanović koji je osvojio prvo mesto u kategoriji pionira serijskom vazdušnom puškom u kojoj je učestvovalo oko 60 takmičara iz različitih krajeva naše zemlje. Sa 180 krugova i ukupno 12 osvojenih poena Bogdan je zauzeo prvo mesto u generalnom plasmanu.

Njegov cilj je da, uz pomoć roditelja, pređe na A kategoriju standardne vazdušne puške u okviru Olimpijskog programa. Sledeće nedelje očekuje ga drugo kolo Kupa Srbije u Kosijeriću.

Eleonora Radulović kaže da nije zadovoljna plasmanom u Novom Sadu jer smatra da je mogla mnogo bolje što nesumnjivo pokazuje  činjenica da je u sredu dobila posebno priznanje Streljačkog Saveza Srbije u Beogradu kao najbolji strelac godine u kategoriji pištolj za mlađe juniorke. Nju takođe očekuju novi izazovi, ali uz duže i intenzivnije treninge očekuje još bolje rezultate.

Inače, nagradu za poseban doprinos razvoju streljaštva u našoj zemlji dobio je i začetnik streljaštva u Gornjem Milanovcu i jedan od osnivača SD „Dragan Jevtić Škepo“ Srboljub Jakovljević.

Opširnije o uspehu SD „Dragan Jevtić Škepo“ pogledajte u Centralnoj emisiji „Dan“ TV GM Plus, koja se emituje večeras u terminima od 18.30 i 22 sata.

Mirjana Milićević / GM PRESS

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *