Obaveštenje posetiocima Sabora violine u Pranjanima

Zbog ogromnog interesovanja organizatori prvog Sabora violinista Srbije u Pranjanima učinili su sve da se do saborišta stigne na najlakši način. Jedan pravac je od auto-puta preko Takova, Beršića, Teočina, Leušića kojim se stiže za otprilike 40 minuta vožnje. Drugi pravac je iz Čačka koji se račva u Trbušanima. Jedan put vodi dolinom Čemernice kroz Miokovce, dok drugi ide preko Katrića i bivšeg rudnika „Brezak” gde se stiže podno same varošice i gde je obezbeđen i uređen parking od pet hektara.

Vlasnici parkinga jasno su obeležili mesta na prostranoj livadi gde može stati više od 500 automobila koje će nadgledati redari.

Iz pravca Požege, preko Gojne Gore i Kamenice lako se stiže do Pranjana, a na samom ulazu takođe se nalazi parking. Još jedan ogroman parking nalazi se na samom prilazu iz pravca Gornjeg Milanovca i njega će nadgledati redari koje je obezbedio vlasnik prostora.

Saobraćaj kroz sam centar sela regulisaće deset saobraćajnih policajaca, a prolaz kroz glavnu ulicu biće zatvoren i preusmeren na alternativni put stotinak metara niže.

Glas Zapadne Srbije/GMPress

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *