Od bajkera za zaposlene u Covid ambulanti

Udruženje bajkera „Lonely riders“ iz Gornjeg Milanovca posetilo je danas Covid ambulantu i zaposlenima dostavilo pakete u znak zahvalnosti za borbu u prvoj liniji za zdravlje građana.

11 članova Udruženja još jednom je pokazalo da osim ljubavi prema motorima,vožnji i druženju, imaju veliko srce i želju da pomognu i iskažu poštovanje, onima koji to zaslužuju.

Doktorka Marija Lešnjak, kaže da medicinskom osoblju Covid ambulante veoma znače ovakvi gestovi građana kao dokaz da se njihov trud poštuje.

-Novembar je bio jako težak mesec, imali smo mnogo posla, gužve su bile velike ali trudili smo se da svoj posao radimo i brzo i kvalitetno, da svaki pacijent dobije adekvatnu pomoć. Nije bilo lako, ali drago nam je što građani imaju razumevanja u ovako teškom vremenima -istakla je dr Lešnjak.

-Mi učestvujemo u brojnim humanitarnim akcijama i rado se odazivano svakom pozivu. Paketi koje smo doneli sadrže voće, sokove i slatkiše a smatramo da su medicinski radnici zaslužili ovakve skromne doprinose za sve što su u predhodnom periodu uradili za građane Gornjeg Milanovca – kaže Miodrag Ćiraković, predstavnik udruženja „Lonely riders“.

Opširniji izveštaj o danasšnjoj poseti Covid ambulanti pogledajte u informativnoj emisiji Dan na TV GM PLUS u ponedeljak u 18:30, 20:00, 22:00 i tačno u ponoć.

 

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *