Od nedelje naplata putarine na auto-putu

Naplata putarine  na auto-putu ,,Miloš Veliki” počinje u nedelju u 7 sati, obaveštavaju iz JP “Putevi Srbije” i obavljaće se u „zatvorenom sistemu“.

Cene putarine možete videti u tabeli:

„Putevi Srbije“ spremno i organizovano dočekuju poslednji avgustovski vikend, jedan od najfrekventnijih u letnjoj sezoni, kada se očekuje pojačan intenzitet saobraćaja na srpskim autoputevima. Intenziviran je rad na naplatnim stanicama, svi naplatni kanali, kanali za distribuciju kartica i za elektronsku naplatu putarine (ENP) rade 24 sata dnevno bez pauze, dok povećan broj inkasanata obezbeđuje nesmetan prolazak vozila na autoputevima u Republici Srbiji.

Preduzeće ,,Putevi” blagovremeno informiše korisnike autoputeva i učesnike u saobraćaju o eventualnim zadržavanjima na naplatnim stanicama, prekidima saobraćaja, stanju na putnoj mreži i ostalim značajnim informacijama korisnim za bezbedno i nesmetano odvijanje saobraćaja: putem internet stranice www.putevi-srbije.rs aplikacije za mobilne telefone „Putevi Srbije“, društvenih mreža kao i promenljivih poruka na portalima postavljenih duž autoputeva.

Na put posebno na dužim relacijama, krećite odmorni, u jutarnjim časovima kada su temperature vazduha ugodnije za vožnju, obratite pažnju na radove, prilagodite brzinu kretanja uslovima na putu i poštujte ograničenja brzine i postojeću saobraćajnu signalizaciju, preporuka je JP “Putevi Srbije”. Iz ovog preduzeća apeluju na sve učesnike u saobraćaju na maksimalan oprez i strpljenje u vožnji.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *