Održana radionica ,,Pozicioniranje vašeg biznisa na Google-u“

Juče je u Impuls centru u Gornjem Milanovcu, održana radionica na temu ,,Pozicioniranje vašeg biznisa na Google-u”, koju je održao MIloš Živković, nastavnik muzičke kulture, frilenser i programer iz Gornjeg Milanovca. Kroz svoje izlaganje dao je odgovore na neka od ključnih pitanja za uspešno poslovanje preko interneta, kao što su: ,,Zašto je važno biti na prvoj stranici Google-u, zašto je rangiranje na Google-u važno za Vaš biznis koji je u Gornjem Milanovcu, kako postići što bolje rezultate u promociji biznisa?“

Prisutnim učesnicima ponudio je razne besplatne alate, strategije i zanimljive trikove koji im mogu pomoći u razvijanju njihovog biznisa i u pozicioniranju istog na internet pretraživačima. Naglasio je da je pre svega neophodno da imaju kvalitetan i pregledan sajt sa lepo uređenim sadržajem, da umeju da privuku pažnju klijenta i steknu njihovo poverenje bez obzira u kom stepenu razvoja je njihova kompanija.

-Sve ovo o čemu danas govorimo donosi rezultate na duge staze i firme koje su svesne toga ulažu u SEO optimizaciju (prilagođavanje) sajta jer znaju da če im to doneti veći profit, napomenuo je MIloš, pritom naglasivši da je pre svega neophodno da se veb-sajt prilagodi mobilnim uređajima, jer se danas sajtovi u većini slučajeva posećuju upravo preko mobilnog telefona.

Najbitnija poruka sa sinoćnog predavanja je da prva strana Google-a automatski znači i više poseta vašem sajtu, a samim tim i veću prodaju vašeg proizvoda, što je krajni cilj svih kompanija.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *