OO SNS Gornji Milanovac obeležio krsnu slavu

OO SNS u Gornjem Milanovcu obeležio je po trinaesti put krsnu slavu Svetu Petku.

Uz prisustvo članova stranke, direktora javnih preduzeća i ustanova, kao i koalicionih partnera, slavski kolač je sa sveštenicima Crkve Svete Trojice slomio predsednik Opštinskog odbora Srpske napredne stranke i predsednik Opštine Gornji Milanovac Dejan Kovačević.On je ovom prilikom istakao da, iako vremena u kojima živimo nisu laka, moramo biti složni i ujedinjeni, kako bismo zajedno prevazišli sve izazove.

Obraćajući se prisutnima, Kovačević je sumirao rezultate rada i potignute uspehe  izvršne vlasti, ističući da su kapitalne investicije, kao što je pristupna saobraćajnica, deo plana i u budućem periodu.

– Od danas moramo biti svi sabrani u jedno, više nego što smo to ikada bili. Pred nama su turbulentna vremena, pre svega zbog velikih zapadnih sila koje ne žele dobro Srbiji, a mi drugu otadžbinu nemamo osim Srbije. Moramo se boriti da najbolji i u budućem periodu vode Srbiju.Predstoje nam najznačajniji izbori od kada je Srpska napredna stranka osnovana, a to su predsednički izbori koji koji će se održati 3.aprila.Jedini  mogući kandidat na tim izborima je svakako Aleksandar Vučić i mi moramo dati sve od sebe da i u Gornjem Milanovcu postignemo najbolji rezultat od svih koje smo do sada ostvarili. Jedino tako Srbija ima prosperitet i ide napred i jedino uz Aleksandra Vučića, uz njegovu politiku i sve nas koji ćemo tu politiku podržati , Srbija i Gornji Milanovac mogu napredovati.Srećna slava svima, da su vam ukućani živi i zdravi-rekao je Kovačević.

Kovačević se osvrnuo i na nepovoljnu epidemijsku situaciju koja je promenila živote građana u poslednje dve godine i naglasio, da se uprkos teškim vremenima, moramo boriti i naučiti da živimo u novonastalim uslovima.Podsetio je da je imunizacija u ovom trenutku jedini spas za čovečanstvo i da sugrađani koji se nisu vakcinisali treba da iskoriste mogućnost da zaštite svoje i zdravlje svojih najbližih.

GM PRESS

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *