Osmi Reggae Natural Mystic festival obećava nezaboravno druženje

Osmi Reggae Natural Mystic festival biće održan na izletištu Ždreban 30. i 31.jula.

Prošle godine je zbog epidemijske situacije festival organizovan online,a ove će posetioci  obe večeri imati priliku da uživaju u nastupima poznatih domaćih i rege bendova iz regiona.

-Nastupiće po dva benda u petak i subotu, a nakon njih slede live aktovi Hornsman Coyote i „Stereo Banana“. Dolazi nam „Conquering Lion“ iz Makedonije,“Dečija radost“ iz Kraljeva, Darka iz Jagodine sa svojim bendom i novoosnovani bend „Broken Flower“ iz Požarevca,koji je okosnica nekadašnje „Zaa“ grupe. Kada je u pitanju organizacija i sam program,publika može da očekuje najbolji „Natural Mystic“ do sada.Festival se oslanja na prodaju pića,koje će biti po promotivnim cenama i ostvaruje prihode od prodaje u šanku, pa bih zamolio posetioce da ne donose svoje napitke i time pomognu organizaciju festivala, kako ovog,tako i narednih godina-rekao je Boban Jeremić iz Udruženja građana „Rekultivator“.

Boban Jeremić,Udruženje građana „Rekultivator“

Za ljubitelje rege ritmova i boravka u prirodnom okruženju, organizatori  najavljuju nezaboravno druženje.

Pokrovitelji manifestacije su Kulturni centar i Opština Gornji Milanovac , a generalni sponzor banjalučka pivara „Nektar“. Ulaz je, kao i prethodnih godina, besplatan.

GM PRESS

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *