Otvoren „Dis“ u Gornjem Milanovcu

Prvi market trgovinskog lanca „Dis“ otvoren je jutros u Gornjem Milanovcu. Brojni Milanovčani su u prepodnevnim satima već obavili kupovinu u novom objektu.

Mila Ćurčin / foto: GM Press

– Sa vrlo bogatom ponudom i asortimanom izlazimo u svim sredinama gde otvaramo prodavnice – rekla je za GM Press Mila Ćurčin, direktor marketinga i istakla da ono po čemu je DIS prepoznatljiv  svakako ponuda  svežeg i kvalitetnog  mesa, kao i voća i povrća. Sve službe ulažu dodatne napore da svi marketi budu dobro snabdeveni i da nema praznih rafova i da u svakom trenutku zadovoljimo potrebe naših potrošača – naglasila je Mila Ćurčin.

Marketi u „Disovoj“  mreži rade od 7 ujutru a završavaju sa radnim vremenom poštujući propisana ograničenja gradova i opština u kojima se nalaze. „Dis“ prodajna mesta su otvorena i za starije od 65 godina u danima kada je propisano od 04-07 ujutru.

DIS u Gornjem Milanovcu / foto: GM Press

Govoreći o vanrednom stanju i izmenjenom načinu rada Mila Ćurčin, direktor marketinga trgovinskog lanca „Dis“ kaže da je prioritet da zaposleni i potrošači budu što bezbedniji.

– Na sve kase su postavljeni zaštitni paneli,svakodnevno se dezinfikuju potrošačka kolica, korpe i kamioni kojima se dostavlja roba. Podovi marketa su obeleženi da pomognu potrošačima drže propisano rastojanje od dva metra. Ispred su kontrolisani redovi, pratimo i podržavamo sve preporuke struke i Vlade Republike Srbije – istakla je Ćurčin.

Radno vreme marketa „Dis“ je uvek istaknuto na objektima a sve izmene se redovno ažuriraju i na sajtu www.dis.rs

DIS u Gornjem Milanovcu / foto: GM Press

DIS trgovina

DIS market, DIS akcija, DIS trgovina ,najniže cene , dobra kupovina, odloženo plaćanje ,mesečna akcija, nedeljna akcija , robna marka DOBRO.

Inače, ovo je  trideset drugi objekat trgovinskog lanca „Dis“ u Srbiji.

GM Press / Mirjana Milićević

2 Komentara

 1. Nikola
  14 aprila, 2020 - 11:54 am

  Sjajno izgleda spolja. Nadam se da je lepo i unutra.

  Reply
  • 15 aprila, 2020 - 6:20 am

   Zaista jeste i unutra sjajan izgled, preglednost odlicna ponuda po nesto nizim crnama od drugih mega marketa. S. Stefanovic, G. Milanovac

   Reply

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *